Noutati, Wellness

O luna care se declina la feminin

Imi place luna Martie din mai multe motive. Primavara da buzna peste noi, primim daruri, primim flori, suntem rasfatate si….ne putem bucura de masaje, spa, coafoar si alte detalii feminine fara sa ne simtim vinovate. Ce sa mai zici, Martie e o luna pe care o putem declina fara niciun regret la FEMININ.

Care e darul tau favorit pentru aceasta luna miraculoasa din calendar? O escapada la spa? Sssst…Si al meu tot acesta este. Iar, de data aceasta e mai simplu decat oricand ajutorul unui voucher SPA personalizabil de la desprespa.ro. Este cadoul potrivit, pentru cea mai frumoasă zi din viața lor.

            Iată câteva motive pentru care să achiziționezi Voucherul SPA:

•           Iți stau la dispoziție zeci de centre spa și wellness din toată țara;

•           Poți alege orice terapie din meniu: masaj, sauna, yoga, thai chi, pilates, acupunctură, etc;

•           NU plătești comision, prețul este același cu cel afișat în recepțiile centrelor SPA partenere;

•           Alegi variantele care ți se potrivesc: livrare instant (prin e-mail) sau voucher/card, cu livrare în maximum 48 de ore lucrătoare.

            De ce să petreci Ziua femeii la SPA?

•           Terapiile  SPA sunt bune pentru sănătate.  Centrele de relaxare din zilele noastre oferă o gamă largă de servicii care includ masaje, tratamente faciale, terapii corporale și nu numai. Printre masajele cele mai relaxante, care activează circulația sângelui, elimină tensiunea musculară și relaxează profund se numără și  masajul cu pietre vulcanice;

•           Este locul ideal în care poți îngriji pielea. Atunci când vrei să arați impecabil, optează pentru un facial la spa. După o exfoliere, sau un tratament anti aging, pielea ta vă arăta proaspăt și va străluci;

•           Te poți destresa după prea multa muncă. Știm cu toții că agitația urbană nu aduce niciun beneficiu. Tocmai de aceea o escapadă la SPA de numai câteva ore poate să te revitalizeze. Un masaj de relaxare și câteva minute la saună pot face minuni pentru organismul tău.

            Transformă ziua de 8 Martie într-o experiență memorabilă. Optează pentru voucherul SPA de la desprespa.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *