Noutati

O colecţie specială de accesorii preţioase pentru bărbaţi

Sărbătorile de Iarnă reprezintă ocazia ideală pentru a oferi cadouri speciale celor dragi, în special bijuterii. Acestea sunt apreciate în egală măsură de către femei, dar şi de către bărbaţi, fie că este vorba despre un ceas de mână, o brăţară, o pereche de butoni sau o curea din piele de la ECCO.

Cu detalii inspirate din tradiţia brandului şi cu finisajul lucrat manual, creând astfel o notă retro şi o culoare profundă şi bogată, curelele ECCO pot fi considerate accesorii rafinate pentru bărbaţi.

Formele şi modelele clasice sunt perfect echilibrate de detaliile lucrate manual, care adaugă o valoare considerabilă unei curele. Un aspect elegant şi valoros este adus şi de cataramele unice prin finisajul lor rezistent la zgârieturi, acestea fiind special proiectate pentru brandul ECCO.

În acest sezon este vorba despre sărbătorirea măiestriei, iar noua colecţie de accesorii ECCO pentru bărbaţi combină simplitatea designului danez cu meşteşugul progresiv al pielăriei pentru a face ca acestea să fie cu adevarat speciale.

Calitatea înaltă a pieilor tăbăcite vegetal asigură păstrarea granulaţiei naturale, iar gama atemporală a conceptelor de culoare completează cu succes orice ţinută masculină.

ECCO oferă o colecţie specială de accesorii preţioase pentru bărbaţi, cu un design simplu şi inteligent ce aduce lux şi eleganţă în garderoba oricărui bărbat. Colecţia se găseşte în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.

Despre ECCO

ECCO, brand de încălţăminte de renume internaţional care combină stilul şi confortul, şi-a construit succesul bazându-se pe design modern, piele de calitate şi tehnologii inovative. Înfiinţat în 1963, ECCO este unul dintre puţinii producători mari de încălţăminte din lume care deţin şi controlează fiecare pas al procesului de producţie şi de vânzare. De asemenea, este unul dintre cei mai mari producători de piele de înaltă calitate din lume, pielea ECCO fiind folosită atât la crearea de produse de încălţăminte şi accesorii proprii, cât şi distribuită unor branduri de lux internaţionale. Astăzi, produsele ECCO se vând în 88 de ţări, în peste 2.000 de magazine ECCO şi peste 14.000 de alte puncte de vânzare la nivel mondial. Compania este deţinută de familie şi are peste 20.000 de angajaţi în întreaga lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *