Moda, Noutati

#NudeNails – o manichiura evergreen

Unghiile nude rezistă în fața tuturor tendințelor aflate mereu în schimbare. Nude e fashion.  „O manichiura in nuante nude poarta mesajul elegantei si al sofisticarii, oferind doar un mic indiciu despre purtatoarea ei ”spune Jessica Vartoughian, Fondator & CEO Jessica Cosmetics.

Manichiura nude s-a dovedit a fi alegerea preferată a femeilor din toate timpurile și de toate vârstele. Lacurile de unghii clasice și elegante, în tonuri naturale sunt ușor de purtat cu orice ocazie. De fiecare dată o astfel de alegere garantează un aspect impecabil.

Stilul nude, o tendință mereu la înălțime, reflectă simplitatea, naturalețea și  în același timp rafinamentul.

Stiul nude. Timing

Sobre, dar totodată șic, unghiile în nuanțe nude au fost o alegere mereu în tendințe în rândul femeilor. De ce? Pentru că succesul este unul atemporal.

#NudeNails fac furori pe Instagram. Bifezi un look natural al unghiei, dar totodată elegant. În plus, lacurile de unghii nude sau pastel rezistă mult mai mult timp pe unghii . Nude nu înseamnă  limitarea culorii. Nude poate însemna și nuanțe cu efect mai glam și puternic, dar mereu șic. O extensie a gamei aduce în prim plan nuanțele de roz prăfuit, de roz intens, bej sau gri, fără a uita de nuanțele metalice sau de cele cu sclipici. Natural reprezintă startul unui trend.

De la bej până la gri, spre alb sau roz, nuanțele nude sunt nelimitate. Poți alege versiunile clasice, potrivite oricui și totodată sobre, în nuanțe delicate de bej sau cele care se apropie cel mai bine de culoarea pielii.

Poartă #NudeNails. Be cool!

Toate lacurile Jessica Cosmetics sunt sigure deoarece produsele nu contin formaldehida, rasina formaldehidica, toluen, dibutilftalat(DBP), camfor, xilen sau etil tosilamida.

#NudeNails #JessicaCosmetics

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *