Noutati

Nu te demachia cu sapun!

Curatarea este primul pas in rutina de ingrijire a tenului. Fara ea, nu te vei bucura mult timp de o piele mereu proaspata si curata.

Este obligatoriu sa cureti tenul cu blandete si in profunzime. In acest fel, vei indeparta celulele moarte, previi infundarea porilor si pregatesti pielea pentru aplicarea produselor cosmetice de ingrijire, precum serul pentru ochi si crema hidratanta.

Curatarea se face obligatoriu de doua ori pe zi, atat dimineata, cat si seara. Nu folosi apa si sapun, apeleaza la produse speciale de ingrijire, pentru cele mai bune rezultate. Sapunul obisnuit are un pH mare, iar acest lucru poate duce la dereglarea barierei naturale a pielii.

Ai tenul gras sau mixt? Incearca spuma de curatare de la Repêchage, Hydra Refine Cleansing Mousse. Este un produs bland, fara sapun care curata in profunzime si ajuta la eliberarea porilor. Lasa tenul matasos, reduce stralucirea cauzata de sebum si previne aparitia cosurilor. Contine Laminaria Saccharina, o alga ce reduce productia de sebum si impiedica oxidarea prevenind in acest mod aparitia punctelor negre. Extractul de lacramioare are rol antibacterian, in timp ce uleiul de lemongrass curata, purifica pielea si normalizeaza productia de sebum. La aceasta lista de ingrediente se adauga uleiul esential de castravete ce sprijina vindecarea.

Hydra Refine Cleansing Mousse  – Curatare blanda pentru tenul gras si mixt.

 

Pret: 91 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *