Frumusete, Noutati

Nu lăsa buclele de capul lor: Definește-le!

         

          Părul creț, cu bucle naturale, este adesea foarte greu de gestionat și păstrat ordonat. În unele cazuri, acesta poate fi prea voluminos, iar în altele prea plat sau prea frizzy. Cu toate acestea, cu puțină răbdare și un produs bine ales, vei reuși să ai bucle perfecte, cu o formă de invidiat.

Mai întâi de toate, trebuie să ții mereu cont de faptul că, pentru ca părul creț să fie frumos, cu bucle bine definite, trebuie să fie mai întâi sănătos și puternic. Din acest motiv, sănătatea părului și îngrijirea lui sunt fundamentale. Mai ales în timpul verii, din cauza căldurii, părul creț e predispus încurcării firelor sau vârfurilor deteriorate. Astfel, buclele nu se aranjează așa cum ți-ai dori. Chiar și un șampon ales greșit, căldura uscătorului de păr și lipsa unui produs de styling adaptat nevoilor părului tău pot fi considerate cauza tuturor acestor nemulțumiri vizavi de părul tău.

Pentru a alunga orice stres și a avea părul dorit, specialiștii Sebastian Professional îți recomandă: TWISTED CURL MAGNIFIER CREAM – Cremă de styling pentru părul ondulat natural sau coafat cu bucle.

Ce rol are crema de styling?

Complexul Flexi Alg™ disciplinează firele rebele, fără a încărca părul, definește buclele, oferind părului un look natural. Crema de styling este ușoară și poate fi folosită pe părul umed, înainte de crearea buclelor sau pentru definirea acestora.

Sebastian Twisted este o linie inspirată de secretele din adâncul mărilor. O linie completă, dedicată buclelor și infuzată cu Complexul Flexi Alg™:

  • Sursa flexibilității buclelor perfecte
  • Inspirată din abis
  • Desăvârșită de știință

Flexi  Alg™ Complex este o tehnologie revoluționară ce conține carrageenan – extras din alge roșii – astfel încât buclele sunt infuzate cu elasticitatea specifică plantelor subacvatice. Un mix special de extract de carrageenan, polimeri elastici, panthenol și glicerină care pe lângă elasticitate, oferă flexibilitate, hidratare, definire și netezire părului cu bucle.

Dintre toate acestea, algele sunt considerate ca fiind unul dintre cele mai importante ingrediente,  asigurând baza pentru produse revoluționare precum Sebastian Twisted, linie infuzată cu Complexul Flexi Alg™.

Evident că și tu vrei să ții pasul cu cele mai bune și recomandate ingrediente și produse pentru a menține frumusețea părului tău.

De aceea, recomandarea pentru un păr creț, cu bucle bine definite este: SEBASTIAN PROFESSIONAL TWISTED CURL MAGNIFIER CREAM – Cremă de styling pentru părul ondulat natural sau coafat cu bucle. Preț: 84 lei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *