Noutati

Noutati dermatocosmetice Gerovital

Farmec extinde in acest sezon gama de produse dermatocosmetice Gerovital H3 DERMA+ SUN cu un nuantator de fata anti-imbatranire SPF 50 in doua variante: cu tenta aurie si tenta naturala. Ambele produse sunt destinate persoanelor cu pielea sensibila.

Nuantator fata_tenta aurieNuantatorul de fata anti-imbatranire SPF 50 cu tenta aurie este recomandat persoanelor predispuse alergiilor solare, cu fototip inchis de piele sau piele bronzata, iar cel cu tenta naturala este recomandat persoanelor cu fototip deschis de piele. Ambele produse pot fi folosite cu succes pentru preventia intolerantelor solare, a petelor pigmentare si a fotodermatozelor. Acestea nu contin parfum, octocrylene, oxibenzona, ulei de parafina, parabeni si alcool.

„Gerovital H3 DERMA+ SUN este prima linie de produse solare dermatocosmetice din portofoliul nostru, lansata anul trecut. Aceasta a fost conceputa in colaborare cu specialisti din domeniul sanatatii pentru a oferi consumatorilor  solutii optime de protejare a pielii sensibile impotriva agresiunii radiatiilor solare. Anul acesta am decis sa completam gama cu nuantatorul de fata anti-imbatranire SPF 50 disponibil in doua variante, un produs conceput special pentru pielea sensibila, care are nevoie de o ingrijire speciala. Cele doua nuantatoare contin ingrediente atent selectionate, regenereaza in profunzime si reduc radiatia absorbita de piele: vitamina E, unt de cacao, omega 3-6-9 si emulgatori naturali 100%”, a declarat Ioana Borza, Marketing Manager Farmec.

Gerovital H3 DERMA+ SUN este o linie solara cu formule inovatoare pe baza de ulei natural ecocertificat Nuantator fata_tenta naturalaInca Omega, bogat in acizi grasi esentiali omega 3-6-9 care reface integritatea stratului hidrolipidic protector, normalizeaza procesul de cheratinizare si imbunatateste gradul de hidratare. Uleiul contine o mare cantitate de tocoferoli naturali, in special formele gamma si delta, care protejeaza ADN-ul si membranele celulare de actiunea nociva a radiatiilor ultraviolete.
Produsele din gama Gerovital H3 DERMA+ SUN poarta emblema Pharmaceutical Concept, fiind destinata in exclusivitate farmaciilor.

Mai multe informatii despre noile produsele dermatocosmetice din gama Gerovital H3 DERMA+ SUN de la Farmec gasiti pe site-ul companiei si pe pagina de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *