Noutati

Noul Volkswagen Tiguan vine la tine cu Uber

NoulTiguanVolkswagen si UBER lanseaza in perioada 27 iunie – 4 iulie serviciul UberTiguan, un serviciu special prin care, cei care vor sa traiasca o experienta de calatorie cu noul Tiguan, il pot comanda, la pretul special de 1 leu/km.

Gratie caracteristicilor sale dinamice excelente si a sistemelor avansate, noul Tiguan nu deschide doar calea spre experiente inedite, ci el in sine este o experienta inedita. Astfel, noul sau design prezinta un nou limbaj, masculin si totodata elegant. Utlizatorii Uber Tiguan vor putea observa detaliile sale pline de personalitate de la exterior, dar mai ales interiorul cu dotari de inalta calitate.

Iluminarea ambientala subliniaza designul interiorului. Luminile cu LED accentueaza elemente precum manerele portierelor, marginile usilor, elementele de decor si partea inferioara a interiorului. Luminile pot fi accentuate sau estompate, fiind reglabile cursiv, fara trepte predefinite.

Pentru calatorii cu multe bagaje, portbagajul de pana la 615 litri, este perfect. Cu exceptia scaunului pentru sofer, toate celelalte scaune sunt rabatabile, iar bancheta rabatabila asimetric poate fi glisata longitudinal.

β€žNe-am gandit ca este o metoda inedita , dar foarte utila, de a le arata oamenilor cat de confortabil este Noul Tiguan. Ca pasageri, utilizatorii UberTiguan, vor putea observa toate detaliile legate de design si conectivitate. Speram ca aceasta saptamana sa ii faca pe cat mai multi dintre ei sa isi doreasca sa il si conduca.” a declarat Bogdan Florea, Brand Manager Volkswagen PKW.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *