Noua Palette Perfect Care Color: Elixir de Mătase, ZERO amoniac și culori bogate, incredibil de vibrante

Palette, marca numărul 1 în Europa în vopsirea părului , lansează prima sa gamă de colorare permanentă a părului fără amoniac, cu o formulă unică îmbogățită cu elixir de mătase ce asigură o îngrijire intensă a părului în timpul vopsirii și culori bogate, intense și pline de strălucire.

Cu o colecție de 20 de nuanțe vibrante, noua Palette Perfect Care Color fără amoniac oferă o nouă experiență a colorării permanente datorită formulei cu tehnologia Multi-Strat. În plus, elixirul de mătase din formulă sigilează culoarea, oferind protecție și îngrijire părului.

Inovația tehnologică Multi-Strat în colorarea fără amoniac fixează pigmenții de culoare în interiorul firului de păr și construiește pe suprafața acestuia mai multe straturi de culoare în timpul vopsirii, astfel că după fiecare spălare un nou strat de culoare vibrantă este dezvăluit, menținând astfel durabilitatea intensității și strălucirii culorii.

 

Elixirul de mătase acționează în favoarea menținerii culorii învelind firul de păr într-o barieră cristalină care îl protejează chiar și după mai multe spălări, garantându-i un aspect strălucitor de durată. În plus, datorită capacității sale de a reține apa, proteina de mătase are rolul de a menține nivelul de hidratare a firului de păr, îmbunătățește elasticitatea acestuia și reduce riscul deteriorării. În urma testelor, femeile au apreciat că noua formulă Palette Perfect Care Color oferă părului cu până la 60% mai multă îngrijire, până la 70% mai puține vârfuri despicate și până la 100% mai multă strălucire .

Experiența de îngrijire intensă a părului în timpul colorării este completată de parfumul delicat, care combină arome de zmeură și mere cu note florale de trandafir și violete.

Gama pune la dispoziție o paletă bogată de 20 nuanțe intense de la blond rece la blond închis, tonuri pasionale de roșcat, nuanțe moderne de arămiu, tonuri naturale de șaten, nuanțe intense de cafeniu și ciocolatiu, precum și culori pline de senzualitate și mister ca nuanțele de negru sau negru albăstrui:

• Nuanțe de blond disponibile: Blond Polar, Blond Rece, Blond Perlat, Blond Deschis, Blond Mediu, Blond Închis
• Nuanțe de roșcat disponibile: Arămiu Deschis, Roșcat Cenușiu Închis, Roșcat Rubiniu, Roșcat Intens, Roșcat Ciocolatiu, Violet Bogat
• Nuanțe de șaten disponibile: Cafeniu Cald, Șaten Deschis Bogat, Șaten Satinat, Cafeniu Deschis, Șaten Închis Delicat, Șaten Intens Închis
• Nuanțe de negru disponibile: Negru Albăstrui, Negru Intens Mătăsos

Vopsea permanentă Palette Perfect Care Color fără amoniac, cu elixir de mătase: Gramaj: 110 ml, Preț recomandat: 13,99 ron

Mai multe informații despre gamă, sfaturi pentru alegerea culorii potrivite și imagini cu nuanțele sunt disponibile pe www.palette.ro.

Henkel operează la nivel mondial cu cele mai importante branduri și tehnologii în trei domenii de activitate: Laundry & Home Care, Beauty Care și Tehnologii Adezive. Fondată în 1876, Henkel deține poziții de conducere la nivel global pe piață atât în afacerile de consum, cât și în cele industriale cu branduri bine cunoscute, cum ar fi Persil, Schwarzkopf și Loctite. Henkel are aproximativ 47.000 de angajați și în anul fiscal 2013 a raportat vânzări de 16,4 miliarde de euro și un profit operațional ajustat de 2,5 miliarde de euro. Acțiunile preferențiale Henkel sunt listate în indicele bursier german DAX.

Pret: 13,99 buc.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *