Noutati

NOU! Vopsea Demi-Permanenta Extra-Coverage, de la Londa Professional!

Londa Professional inoveaza, cerceteaza, creeaza. Pentru ca Londa Professional inseamna solutii si produse inovatoare, servicii noi care sa le permita hairstilistilor sa isi puna mai bine in valoare creativitatea si maiestria.

Bucura-te de noua colectie de Vopsea Demi-Permanenta Extra-Coverage, cu 20% mai mult pigment de culoare, fara niciun compromis asupra blandetii cu parul tau.

Acoperire mai mare si un par sanatos

Noua Vopsea Demi-Permanenta Extra-Coverage ofera acoperire de pana la 70% si se adreseaza femeilor active, energice, care isi doresc un produs delicat cu parul lor, care sa nu-l deterioreze. Formula este foarte blanda si ofera o experienta placuta de colorare, deoarece nu are miros de amoniac. Este ideala pentru persoanele cu o cantitate semnificativa de par alb.

Efect sporit gratie tehnologiei MICROSFERE X-TRA VITAFLECTION

Analizand structura si culoarea fiecarui fir de par de la radacina la varfuri, noua tehnologie hybrid de alcalinizare permite Microsferelor Vitaflection sa patrunda mai adanc  in cuticula si sa realizeze o deschidere pana la o treapta, pentru o culoare mai intensa, mai echilibrata.

Formula speciala de ingrijire

Formula Extra Rich Creme este inspirata de ceara de albine, care functioneaza ca o bariera protectoare si de keratina, componentul cheie al firului de par. Impreuna cu alti agenti de ingrijire, acestea ofera hidratare optima si permite cu pana la 57% mai multa stralucire, comparativ cu parul netratat.

 

“ Iubesc noua Vopsea Demi-Permanenta Extra-Coverage! Pe langa nuantele vibrante, naturale, aceasta acopera perfect parul alb. Este blanda, nu deterioreaza firul de par, iar faptul ca se bazeaza pe keratina si ceara de albine, o transforma intr-un real tratament” – Violeta Palovici, trainer Londa Professional.

 

Pret serviciu salon: 150 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *