Noutati

Nou pentru pitic: cinci mixuri de fructe de la Milupa, fără zahăr adăugat și ușor de consumat

Pentru că micile gustări trebuie să fie întotdeauna delicioase și hrănitoare, părinţii au acum un nou aliat: Mixul de Fructe de la Milupa, în 5 combinaţii de gusturi savuroase.

Noile produse sunt combinații inedite de fructe, păstrate cu grijă într-un ambalaj transparent, modern, practic și ușor de utilizat indiferent de ocazie: acasă, la plimbare sau în vacanță.

Mixurile de Fructe de la Milupa fără zahăr adăugat (conțin zaharuri prezente în mod natural), fără coloranţi şi fără conservanţi sunt potrivite pentru gustarea dintre mese a copiilor de peste 6 luni. Acestea sunt preparate prin procesul numit pasteurizare, care asigură păstrarea într-o foarte mare proporție a vitaminelor conținute în mod natural în fructe. În același timp, pasteurizarea permite ca mixul să fie bun pentru consum pe o perioadă de 12 luni.

„Noile Mixuri de Fructe de la Milupa conțin doar fructe, sunt fără zahăr adăugat, fără coloranți și fără conservanți, iar pentru că nu avem nimic de ascuns, am folosit un ambalaj transparent pentru a le oferi mamelor din România ocazia de a vedea cum arată produsul pe care îl vor consuma copiii lor”, a spus Adriana Orbeanu, Manager de brand Milupa.

Mămicile pot alege între 5 Mixuri de Fructe delicioase: mix de mere, banane, mango, cocos; mix de mere, banane, coacăze negre, afine; mix de mere, mango, portocale; mix de mere, pere, banane, caise; mix de banane, mere, căpșuni, kiwi.

După ce capacul a fost înlăturat, Mixurile de Fructe Milupa sunt uşor de consumat, fie cu linguriţa, fie chiar direct din punguță în cazul copiilor cu vârsta de peste 1 an. Acestea sunt perfect adaptate nevoilor nutriţionale ale copiilor cu vârste cuprinse între 6 luni şi 3 ani, însă pot fi consumate şi de către copiii cu vârste de peste 3 ani.

Mixurile de Fructe de la Milupa sunt disponibile în marile lanțuri de supermarket-uri și hypermarket-uri din țară. Produsul trebuie păstrat în loc uscat şi răcoros, la cel mult 25 de grade Celsius şi poate fi consumat în decurs de până la 12 luni, dacă nu a fost desigilat.

Pentru mai multe informaţii despre noile Mixuri de Fructe de la Milupa, mămicile au la dispoziţie website-ul https://www.clubmilupa.ro/milupa-mix-de-fructe#start și pagina de Facebook Club Milupa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *