Moda

Noile accesorii ale primaverii!

Moda este mereu surprinzatoare, iar designerii se intrec in idei si materialele inovative pentru a iesi in evidenta cu produse extravagante. Un exemplu in acest sens il constituie folosirea siliconului pentru accesorii fashion premium. Daca in trecut, siliconul era folosit in incaltaminte doar in situatii extreme, ca element de protectie, astazi el este tratat, colorat in nuante atragatoare si mixat cu materiale naturale pentru a se metamorfoza in accesorii fashion dezirabile.

Astfel se explica si lansarea in lumea modei a gentilor JU’STO, concepute de catre designerul italian Emanuele Magenta, care acorda o atentie deosebita design-ului si tendintelor.

Colectia de Primavara-Vara 2017 JU’STO este delicata si plina de stil, avand la baza contrastul dintre minimalismul formelor si materialele pretioase, aceste elemente inovative care o duc catre un stil retro-romantic, potrivit aproape oricarui outfit. Culori aprinse, fresh, materiale texturate si glitter,rafie, piele, aplicatii din pietre fac parte din acest concept care surpinde printr-o opulenta atipica. Totusi, provocarea cea mai mare consta in a alege accesoriul potrivit, din cele opt modele de genti, cu nume specifice, toate exceland in calitate, aspect si detalii.

J-POSH este un clutch mai putin obisnuit, creat dintr-o combinatie de material textil si silicon EVA, disponibil in 21 de culori si combinatii – ratan in alb si negru, glitter in trei culori, piele in diverse nuante, de la cafeniu, maro, rosu la verde inchis si aplicatii de pietre de coral si turcoaz –  care il fac sa fie potrivit atat pentru tinute de zi, cat si de seara.

J-HOOP  este modelul postas reinventat si declinat in 10 variante interesante, iar J-LITTLE este modelul bucket recreat din piele ecologica in trei variante de culori si definit printr-o nou sistem de inchidere.

J-TINA se identifica prin forma patrata si combinatiile care ii dau versatilitate, facilitand trecerea de la un look office la unul glamour.

J-HIDE & J-WIDE sunt doua modele intr-o singura geanta sofisticata, confortabila si eleganta, care isi modifica total aspectul cu ajutorul elementelor (manere, invelis sau bareta lunga) care pot fi inlocuite.

J-SETT este geanta care isi modifica forma, in sase variante de culori ale siliconului si interior in doua variante cromatice.

J-POPPY, sofisticata si unica, disponibila in doua dimensiuni si gandita pe mixul perfect dintre ratanul alb-negru si siliconul colorat, este un must-have pentru vara.

J-TINY & J-HIGH se numara printre primele modele create de Emanuele Magenta. J-TINY este considerata un ever-green si vine in sase culori, iar J-HIGH, clasica si mai eleganta, este disponibila in 5 culori si diferite modele de manere detasabile.

La JU’STORE aflat in Baneasa Shopping City, galeria Feeria, stilul si designul italian se remarca prin accesorii fashion care evidentiaza cunoasterea, pasiunea si traditia italiana artizanala, prin calitatea desavarsita si standardele ridicate de exclusivitate. Compania creeaza, produce si distribuie produsele atat in magazinele proprii, cat si in magazine multibrand exclusiviste, la nivel intenational. Elementele definitorii ale filosofiei brandului constau in calitate si inovatie, versatilitate, coordonare eficienta a retelei de distributie, comunicare, pasiune, incredere, cunoastere aprofundata a modei si procesului de creatie, toate combinate cu viziunea designerului Emanuele Magenta. In afara gentilor JU’STO designer-ul a creat si o serie de accesorii inovative, precum portofele, ceasuri, portcarduri, esarfe, huse de telefon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *