Noutati

NESCAFE lanseaza 3in1 PICCOLINO

NESCAFE lanseaza pe piata din Romania NESCAFE 3in1 PICCOLINO, un produs inovator pentru gama 3in1: prima cafea 3in1 scurta, o experienta la superlativ a cafelei 3in1.

Cu gust distinct, aroma intensa si un strat fin de spuma apetisanta, NESCAFE 3in1 PICCOLINO te aduce impreuna cu prietenii tai dragi.  Fie ca esti acasa, fie ca esti la birou, NESCAFE 3in1 PICCOLINO este acel mic detaliu care da culoare momentelor din viata ta.

Inspirat de cuvantul „piccolo”, care in limba italiana inseamna „mic”, NESCAFE 3in1 PICCOLINO imbina placut intensitatea aromei cafelei 100% Arabica cu finetea gustului de lapte, desavarsite de dulceata unui strop de zahar, totul in 60ml.

NESCAFE 3in1 PICCOLINO marcheaza o premiera pe piata de cafea din Romania: este o inovatie in gama 3in1, respectiv prima cafea 3in1 scurta, cu un concept dezvoltat integral in Romania. Astfel, oferim consumatorilor o experienta la superlativ, creand o punte intre cafeaua de tip 3in1 si cea de tip espresso. NESCAFE 3in1 PICCOLINO, cel mai nou membru al familiei NESCAFE, este unul dintre lucrurile mici, care pot face diferente mari in piata de cafea din Romania, a declarat Silvia Sticlea, Business Executive Officer, NestlE Romania.

NESCAFE 3in1 PICCOLINO se distinge prin amestecul echilibrat, oferit de puterea cafelei Arabica, imblanzita de gustul fin de lapte, atinsa de un strop de zahar si desavarsita de o crema delicata, apetisanta. NESCAFE 3in1 PICCOLINO este acea cafea mica, ce face diferente mari. Iubitorii de cafea pot savura cafeaua scurta NESCAFE 3in1 PICCOLINO, preparata intr-o cescuta de 60 ml (de tip espresso).

Incepand cu luna martie 2017, cafeaua NESCAFE 3in1 PICCOLINO este disponibila in marile retele comerciale nationale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *