Noutati

Motoare turate la maxim cu ECCO Biom la Women Rally

Brandul danez ECCO celebreaza femeile pasionate de motorsport prin sustinerea evenimentului Women Rally ce a avut loc in perioada 15-16 septembrie 2018 in orasele Cluj-Napoca si Alba Iulia.

Women Rally este un concept nou, de mare anvergura, organizat pentru prima data in Romania, dedicat exclusiv doamnelor si domnisoarelor posesoare ale permisului de conducere de minimum doi ani.

Un astfel de eveniment ofera o evadare din stresul zilnic al vietii urbane, dar exista un element urban pe care doamnele si domnisoarele pasionate de motorsport doresc sa il ia cu ele pe traseu: incaltamintea ECCO Biom C.

Preconceptiile despre aptitudinile femeilor in condusul sportiv au fost spulberate la Women Rally, raliu care se numara printre cele mai importante evenimente sportive de acest gen din tara. Turand motoarele la maxim, conducatoarele auto au evidentiat noua miscare feminina: stilul athleisure.

Chiar si atunci cand sunt supuse probelor speciale de indemanare, nu este nevoie ca soferitele sa renunte la stil, ECCO Biom C fiind un sneaker minimalist care imbina tehnologia de performanta, stilul atheleisure si stralucirea de inalta clasa ECCO SILKEN-SHINE LEATHER oferind astfel un lux atemporal.

Noua colectie ECCO Biom C – inspirata de sportivi si dezvoltata impreuna cu triatleti de elita – incurajeaza participarea la competitii sportive de orice gen, inclusiv raliuri. Indiferent de sportul practicat, tehnologia BIOM® ofera o amortizare superba si un confort sporit, in timp ce talpa joasa asigura o pozitie naturala a piciorului si imbunatateste adaptarea la sol, iar insertiile usoare din cauciuc din talpa imbunatatesc aderenta si flexibilitatea.

Atat versiunea pentru femei, cat si cea pentru barbati a colectiei ECCO BIOM C sunt oferite in sofisticatul “Volluto”, care te poate conduce catre rezultate extraordinare atat in competitiile sportive cat si in viata de zi cu zi.

Noua colectie ECCO BIOM C se gaseste in toate magazinele ECCO din Bucuresti,    Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov, Sibiu si Galati, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *