Momente magice de ingrijire cu un bob de crema pe nasuc

Dupa succesul inregistrat in sezonul 2015, NIVEA a decis sa continue aventurile curajosului baietel Leo, ale surorii sale, Mia, ale morocanosului Urechila si ale Micutei Zane. Mii de copii impreuna cu parintii lor s-au indragostit atat de personajele din lumea fascinanta a povestilor, cat si de momentele magice de ingrijire cu NIVEA Creme editie limitata.

nivea-creme-limited-edition_nov_2016

In majoritatea familiilor, exista un adevarat ritual inainte de somn. Seara incepe cu o poveste care ii poarta in lumea viselor. De aceea, NIVEA a pregatit noi aventuri neasteptate ale celor patru personaje magice, pe care sa le citesti copiilor inainte de culcare. In mod sigur, le capteaza atentia si vor avea un somn minunat, plin de vise dulci, si nu va mai fi greu sa ii convingi sa adoarma. Momentele petrecute impreuna vor fi incarcate de emotie, mai ales ca le vor asocia intotdeauna cu anii copilariei si cu bobul de crema primit pe nasuc.

Udo Weigelt (autorul basmelor magice) si Joelle Tourlonias (ilustratorul) au creat anul acesta pentru tine si cei mici noi povesti, pentru ca voi sa petreceti momente de neuitat impreuna. Toate povestile pot fi citite sau descarcate gratuit, in format PDF, de pe website-ul www.nivea.ro/nou-de-la-nivea/tales. Te invitam sa descoperi alaturi de micutii tai o serie de jocuri interactive, astfel incat puteti alterna lectura cu distractia.

Bucura-te de momente magice de ingrijire!

Cu o experienta de peste 100 de ani, NIVEA Creme iti ingrijeste pielea din copilarie pana la maturitate. Potrivita pentru orice tip de piele si varsta, NIVEA Creme este alegerea familiilor din intreaga lume pentru ingrijirea si protectia pielii. Cutiile de colectie si brosurile cu povesti sunt disponibile in magazine, in locatiile special amenajate, in limita stocului disponibil.

 

Pret recomandat pentru editiile de poveste NIVEA Creme: 4,22 lei (30 ml); 7.96 lei (75 ml); 12,66 lei (150 ml)

You may also like...