Noutati, Sanatate, Wellness

Mindfulness Training – Conștientizare intensă pentru o stare de fericire sporită

Atenția conștientă (mindfulness), este o stare care ne permite să trăim clar și calm în prezent, conferind un nivel ridicat de conștientizare corpului, minții și sufletului nostru. Mindfulness este și o tehnică de meditaţie, cu un impact pozitiv asupra stării de sănătate. Ea reduce stresul, şi, implicit, bolile provocate de acesta.

            Odată stabilite aceste legături, ne putem controla circumstanțele: durerea fizică sau dorințele emoționale, într-un mod calm și pozitiv.

            O forma fizică bună înseamnă o sănătate excelentă, un corp armonios, energie și stare de bine. Un stil de viață echilibrat trebuie completat și cu o serie de terapii menite să ajute și să ușureze sarcina organismului.

            Sovata Ensana Health Spa Hotel te ajută să iți dezvoltați această stare de deplinătate prin yoga, pilates și cursuri de masaj, prin tehnici de relaxare dovedite științific și sesiuni de dialog individuale, care iți conferă noi atitudini și obiceiuri asociate stilului de viață pentru un plus de vitalitate și fericire. Cum te pot ajuta toate acestea? Iată beneficiile câtorva dintre ele:

            Yoga – practicată în special pentru stretching, dar mai ales pentru eliberarea stărilor de anxietate, exercițiile de yoga te ajută să iți îmbunătățești calitatea vieții. Acest gen de exercitiu te ajută să iți controlezi emoțiile negative, să fii mai conștient de tine și de tot ce te înconjoară. 

            Pilates – potrivit pentru orice vârstă, pilatesul are un set de beneficii  multiple. Pe lângă îmbunătățirea flexibilității și a tonusului muscular, acesta îmbunătățește activitatea rețelei neurorenale, performanța memoriei și a funcțiilor cognitive, îmbunătățește capacitatea de concentrare, te ajută să manageriezi stresul și relaxarea; iți îmbunătățește considerabil legătură dintre minte și corp.

            Împreună cu exercițiile de mindfulness, vei înțelege mai bine lumea în care trăiești. Te vei adapta mai ușor fiecărei situații, atât emoțional, cât și social.

            Oferă-i organismului o pauză binemeritată. Vino la Sovata Ensana Health Spa Hotel!

            Pentru rezervări și detalii despre terapii accesează: https://www.ensanahotels.com/ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *