Evenimente, Tu ce mananci azi?

Mihaela Bilic lanseaza prima carte de nutritie pentru copii

Curtea Veche Publishing pregateste in premierao lansare de carte in direct pe Facebook, dand astfel startul seriei Live la Curtea Veche. Dr. nutritionist Mihaela Bilic va discuta in direct cu cititorii despre volumul “ABC de nutritie” Abc de nutritie Bilic [mockup+fundal]astazi, 14 iulie, incepand cu ora 14.00, pe pagina de Facebook Curtea Veche Publishing. Dr. Mihaela Bilic va povesti cu parintii din toatatara despre nutritia la copii, iar toti cei care vor urmari lansarea in social media vor putea pune intrebari in timp real si afla raspunsuri la cele mai controversate probleme legate de obiceiurile alimentare ale celor mici.

Lansarea volumul “ABC de nutritie” va fi prima din seria Live-urilor la Curtea Veche, ce presupun intalniri pe pagina noastrade Facebook cu autori indragiti si discutii cu personalitati marcante.

“ABC de nutritie” de dr. Mihaela Bilic este cartea care vine sarevolutioneze perceptia noilor generatii despre nutritie, aducand o schimbare realain ceea ce priveste obiceiurile alimentare.

Ne putem educa copii samanance sanatos si gustos in acelasi timp? Dr. Mihaela Bilic, medic nutritionist, ne invatacaeste simplu saavem copii care au o relatie sanatoasacu mancarea, dar doar dacaii educam in acest spirit.  Autoarea ne propune sane educam copiii samanance sanatos incade la varste fragede, si ne aratacum: printr-o serie de sfaturi pe placul celor mici, adunate intr-un format accesibil, plin cu ilustratii colorate, grafice interesante, jocuri si experimente, teste si exercitii usor de pus in practica.

BRG_3594cm

Volumul de nutritie pentru copii contine tot ce trebuie sastim despre mancare, nutrienti, calorii si etichete. Micii cititori pot invata sadevina“detectivi de eticheta”, isi pot forma “obiceiuri bune de mancat”, vor sti ce inseamnafarfuria idealasi vor invata saaprecieze mancarea prin gustul bun si beneficiile pe care le poate aduce organismului.

Dr. Mihaela Bilic a mai publicat la Curtea Veche Publsihing volumele “Traiesc, deci maabtin”, “Sanatatea are gust”, “Sanatatea are gust. Ghid pentru slabit” si “Tocanitapentru suflet”, volume care indeamnala un stil de viatasanatos.

Volumul “ABC de nutritie” este disponbil in librariile din toatatara si in magazinul online www.curteaveche.ro la pretul de 44 lei.

 

Salvează

Salvează

Salvează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *