Frumusete

Masajul scalpului – cheia pentru un par vitalizat

 

            Vrei sa stii un secret daca iti doresti scalp vitalizat si o coafura plina de volum? Masajul scalpului si produsele potrivite pot face adevarate minuni!

 

Pentru inceput, trebuie sa apelezi la ingredientele potrivite, care nu afecteaza structura naturala a parului si care iti vor aduce un plus de volum. Spre exemplu, poti folosi samponul Wella Renewing Shampoo,  un sampon revitalizant fara sulfati, ce ofera hidratare parului si care il hraneste de la radacini pana la varfuri. Pentru un plus de prospetime si un efect garantat, poti aplica si tratamentul Wella Renewing Mask, o masca fara parabeni, ce reface si protejeaza structura interna a parului.

            Maseaza scalpul pentru un plus de sanatate si pentru un efect de revitalizare

            Masajul in timpul tratamentului te ajuta foarte mult, din doua puncte de vedere: pe de-o parte, tratamentul va intra mai usor in piele, iar pe de alta parte, pielea va fi revitalizata. Cat timp lasi tratamentul sa actioneze, incearca un masaj in 3 pasi:

Pasul 1 – Pornind de la ceafa, efectueaza masajul prin miscari puternice, apasate, folosind varfurile degetelor. Deplaseaza degetele de la tample spre crestet.

Pasul 2 – Efectueaza miscari circulare si maseaza tot scalpul. Acest lucru permite eliberarea tensiunii.

Pasul 3 – Maseaza uniform, cu miscari apasate, pornind de la frunte spre ceafa. Deplaseaza-te usor de la mijloc spre tample.

Sampon Wella Renewing Shampoo, Wella Professionals Elements, pret – 59 lei

Masca tratament Wella Renewing Mask, Wella Professionals Elements, pret – 76 lei

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *