Frumusete, Noutati

LOOK RELAXAT DE VARA. Miss Sporty lanseaza colectia Back To Swag

Vara s-a instalat în adevăratul sens al cuvântului, la fel și vacanța mult-așteptată – este timpul pentru plajă, soare, distracție și look-uri relaxate, în ton cu întreaga atmosferă.

Miss Sporty prezintă, așadar, colecția Back To Swag – mascara și lacuri de unghii ideale pentru obținerea unui “no make-up” make-up. 

Mascara Naturally Perfect 

Hey, Sporty girl! This summer, quit the drama & go for natural!

Lasă-ți genele îmbrățișate de formula hrănitoare a mascarei Naturally Perfect, îmbogățită cu ulei de Argan, Cheratină și Colagen. Rezultatul?! Gene voluminoase și perfect definite, însă totodată cu un aspect natural și sănătos. Irezistibil, așa-i? 

Impactul va fi WOW! 🤩 atunci când vei trece de la o altă mascara la Naturally Perfect – vei observa că genele vor deveni mai puternice și mai hidratate, astfel fiind împiedicat procesul de rupere/cădere a acestora. În plus, efectul de alungire și volum va dura întreaga zi, pentru că produsul este long-lasting. Nu va trebui să îți faci griji nici în privința “ochilor de panda” 🐼 – știți despre ce vorbim, acel efect care se creează în jurul ochilor în timpul demachierii – pentru că produsul este totodată ușor de îndepărtat, cu un produs special creat în acest sens.
*Preț recomandat: 21,35 RON

Lacuri de unghii Naturally Perfect 

Manichiura este accesoriul-cheie al oricărei fete, așa că, pe lângă aspectul unghiilor, foarte importantă este și sănătatea acestora. Tocmai de aceea, Miss Sporty a creat lacurile de unghii Naturally Perfect, cu o formulă delicată, ce îți va colora unghiile în nuanțe delicate, pastel, perfecte pentru vară, în timp ce le va proteja, datorită formula cu Vitamina E. Lacurile nu necesită base coat/top coat și îți vor oferi un finish glossy, pentru un rezultat ca la salon. 
*Preț recomandat: 8,97 RON

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *