Noutati, Tu ce mananci azi?

Lintea și Năutul – o poveste pentru oameni deştepţi

Sano Vita, o tânără atrăgătoare, isteață și populară, puțin trecută de 20 de ani, a avut grijă, încă din prima zi, de sănătatea și bugetul familiei dumneavoastră, prin raportul calitate-preț. Când ați mâncat ultima oară o delicioasă supă de linte? Dar humus sau falafel?

Aşa că ce-ar fi ca, de azi înainte, să priviți lintea și năutul ca pe doi prieteni de nadejde? De ce? Haideți să descoperim împreună cât sunt de importante aceste alimente.

Prietena Lintea, o leguminoasă convinsă, reprezintă una dintre cele mai bogate surse de proteine, alături de frații fasole, soia și mazăre! Ea este o tipă gospodară și are provizii importante de zinc, magneziu, fosfor și fier! Dar relaxați-vă, nu veți lumina și nici nu veți crește-n greutate! Ba din contră, cei ce vreți să pierdeți câteva kilograme, trebuie să știți că ea vă ajută prin conținutul de vitamine fără aport de grăsimi! Persoanele supraponderale, cu risc crescut de boli metabolice și diabet zaharat, o vor iubi și-o vor devora! Ce vă mai oferă, necondiționat, prietena Lintea? Vă crește capacitatea de atenție și memorare, deci cei mici trebuie să o aibă în meniul lor! Iar pentru stimularea sistemului imunitar și accelerarea vindecării rănilor, o veți putea recomanda și sportivilor, cascadorilor și oamenilor de acțiune, în general.

Nenea Năutul este atât de cool, încât veți fi cuceriți imediat și de el! Face parte tot din familia leguminoaselor (deh, o lume mică!) și, atenție mare, vă poate asigura cel puțin 20% din necesarul zilnic de proteine! Wow! Și pe lângă slăbit, favorizează și digestia! Vă spuneam ca Năutul este super, nu? Păi, cum altfel să-l numim, dacă este recomandat atât diabeticilor de tip 1 și 2, cât și celor care luptă pentru sănătatea oaselor sau a inimii, pentru reglarea tensiunii arteriale, a nivelului de colesterol sau pentru îmbunătățirea activității cerebrale?

Ȋn concluzie, dacă vreți să fiți frumoși și sănătoși, nu ocoliți acești doi prieteni-verișori: Lintea și Năutul. Ei vă definesc statutul!

Și în final, dacă Sano Vita v-a dat o idee de papa bun și sănătos, gândiți-vă că, pe spatele pachetelor cu Linte roșie decorticată (4,69 lei – 500g) și Năut boabe (10,77 lei – 1 kg) aveți și câte o rețetă pentru Supa de linte, respectiv Pateu de năut! Aşa că vă urăm poftă bună! Iar dacă doriți o livrare gratuită, acasă sau la birou, a unei comenzi în valoare de numai 150 de lei, nu mai pierdeți timpul: click pe www.sanovita.ro și alegeți-vă, în coș, cât mai multe produse!

N-aveți pentru ce! Ne-a făcut plăcere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *