Noutati

L’HOMME IDEAL APA DE PARFUM

HOID16-62Vreau sa va adresez o intrebare care starneste diferite pareri in societatea de astazi: credeti ca barbatul ideal exista intr-adevar?

Barbatul ideal este acela care ne surpinde placut exact atunci cand ne asteptam mai putin.

Daca vorbim despre viziunea Guerlain, barbatul ideal este cel care se reinventeaza, fiind un sot puternic si inteligent, tandru, loial si charmant.

Dar de ce sa ne oprim aici? Putem sa ne dorim mai mult de la barbatul ideal, el trebuie sa fie irezistibil si s aintoarca toate capetele.

In 2016, Guerlain reinventeaza barbatul ideal care te va cuceri imediat ce il vei cunoaste. Toate femeile sunt fermecate de el, iar barbatii vor dori sa fie ca el.

Guerlain s-a inspirat de puterea de seductie a barbatilor de pretutindeni si a creat un parfum irezistibil caracterizat de 3 adjective:

Barbatul ideal este captivant

Te atrage cu energia revigoranta a bergamotei, combinata cu ingrediente cheie, migdale si condimente, pentru a-ti trezi toate simturile.

Barbatul ideal este seducator!

In inima formulei, note delicate ale trandafirilor bulgaresti armonizate cu puterea seducatoare a tinturei de vanilie.

Barbatul ideal este misterios!

Notele de baza se dezvaluie treptat, iar vraja te cuprinde laintalnirea notelor lemnului de santal si a boabelor de tonka.

 

Ce credeti? Aceasta compozitie olfactiva, lemnos-orientala, emana magnetism?

Va voi dezvalui un secret al parfumierului casei Guerlain, Thierry Wasser. Guerlain este una dintre putinele case care folosesc tinctura de vanilie, ingredient obtinut manualin laborator, pastrandu-si caldura pe tot parcursul celor trei note, din varf pana in notele de baza.

Stiati ca?

Metoda de obtinere a tincturii de vanilie constain taierea pastailorin bucati mici si cufundarea lor in alcool timp de cateva saptamani, urmand a fi monitorizate in mod regulat.

Guerlain a creat gama ideala pentru a spori potentialul barbatului ideal, un sigur mit, trei realitati:

1)      L’Homme Ideal apa de toaleta- parfum lemnos inspirat de acordul amaretto, migdale, boabe de tonka, lemn de cedru si  note de piele.

2)      L’Homme Ideal Cologne- parfum proaspat-lemnos, cu note de migdale, citrice, vetiver si mosc alb.

3)      L’Homme Ideal apa de parfum- parfum seducator si captivant, esti gata sa-l cunosti?

HOID16-60

BACKSTAGE

Vizualul este amplificat de energia culorii portocalii, iar campania publicitara surprinde cele 160 de angajate ale brandului Guerlain, transformatein mirese pentru o zi incercand sa puna mana pe barbatul ideal.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *