Noutati

LG TWINWash™ – garantat mai mult timp liber pentru ceea ce contează!

Mai mult timp, mai mult spațiu – LG duce experiența spălării hainelor la un nou nivel

 

București, 21 martie 2018 — Conform cercetărilor făcute de LG, aproximativ 91% dintre consumatorii europeni au nevoie să spele separat hainele, atât pentru a preveni deteriorarea țesăturilor, cât și din considerente de igienă și, mai mult decât atât, inclusiv medicii dermatologi recomandă ca hainele bebelușilor să fie spălate separat de ale părinților. Alături de faptul că spălăm haine, în medie, de 5.5 ori pe săptămână, ceea ce însumează aproape 8 ore, și că această activitate se desfășoară de regulă între orele 19:00 – 21:00 sau în weekend-uri, concluzia este că ne petrecem 8 ore din timpul care ar putea fi alocat celor dragi sau hobby-urilor noastre gestionând spălatul hainelor.

 

8 ore ar putea echivala cu o zi întreagă de muncă, 5 sesiuni de mers la sală sau 5 filme văzute, 4 concerte sau piese de teatru, 8 ore de ieșit în parc cu cei mici sau de plimbat câinele sau 120.000 de cuvinte citite. Iar, cu noua mașină de spălat TWINWash™ de la LG, ne putem recâștiga jumătate din acest timp căci prima mașină de spălat cu două cuve din lume permite spălarea simultană a două tipuri diferite de haine, deci de două ori mai repede și economisind jumătate din tot: timp, spațiu și energie.

 

Cum se întâmplă? TWINWash™ este dotată cu două compartimente, care pot funcționa atât simultan, cât și independent, unul principal, în care își vor găsi cu siguranță loc hainele voluminoase, și compartimentul TWINWash™Mini, destinat hainelor de dimensiuni mai mici, delicate, sau a pentru spălarea cărora este necesar un program special al mașinii de spălat. Ambele compartimente își au locul într-un produs cu design premium, ergonomic și care se va potrivi în orice locuință. Alături de funcția eficientă de uscare Eco-hybrid, TWINWash™ vine cu soluția de spălare/uscare ce va ușura procesul de gestionare a hainelor de spălat.

 

Astfel, accidentele de culoare sau deteriorarea hainelor nu își vor mai face loc în viețile noastre, căci avem posibilitatea de a spăla simultan, dar și separat, hainele albe și cele colorate, hainele delicate și cele de toată ziua, cele voluminoase și cele de dimensiuni mici, inclusiv hainele părinților și hăinuțele bebelușilor. Pe lângă economia de timp garantată de folosirea simultană a celor două compartimente, nu este nevoie nici de spațiu adițional căci modulul TWINWash™Mini se integrează perfect în partea de jos a mașinii de spălat principale iar ambele se instalează în același loc.

 

Compartimentul principal vine echipat cu tehnologii avansate, pentru o spălare performantă: TrueSteam, pentru o curățare rapidă și impecabilă cu abur, ce îndepărtează 99.9% dintre alergenii cunoscuți, TurboWash, ce reduce timpul de spălare folosind jeturi puternice de apă și de detergent, Steam Refresh, pentru o împrospătare a hainelor în mai puțin de 20 de minute, și Steam Softener, pentru o călcare mai ușoară.

 

De asemenea, mașina de spălat TWINWash™ este dotată cu conectivitate Wi-fi prin platforma SmartThinQ™, ce permite utilizatorilor să o controleze și să o monitorizeze de oriunde, având și posibilitatea de a descărca programe de spălare și de a diagnostica orice probleme de funcționare cu ajutorul programului Smart Diagnosis™.

 

Performanța mașinii de spălat cu dublă încărcare de la LG a fost recunoscută inclusiv la ediția CES (Consumer Electronics Show) din 2018, unde a fost unul dintre puținele electrocasnice incluse între cele mai interesante zece lansări.

 

În contextul în care și consumatorii din România au început să fie mai interesați de un stil de viață eficient, fără a renunța în același timp la confort și convenabilitate, LG oferă soluția de a reduce timpul alocat spălării hainelor și de a obține mai mult timp liber, pentru ceea ce contează.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *