Noutati

LEVI’S® te susține sa îți spui povestea prin personalizarea outfit-urilor din denim în Tailor Shop!

Mai presus de modă și tendințe, cele mai autentice ținute au amprenta celor care le poartă. Când un item vestimentar vrea să spună o poveste, să devină punctul de interes al oricărei ținute sau să ajungă la potențialul său maxim, cel mai apropiat Levi’s® Tailor Shop este soluția transformării.

 

În Levi’s® Tailor Shop vei descoperi locul tuturor posibilităților artistice. Stiliștii noștri stau la dispoziția celor care vor să își spună povestea. Tot ce trebuie să faci este să nu impui granițe imaginației, iar restul vine de la sine.

Există nenumărate petice, insigne și alte accesorii care aplicate în diverse combinații, oferă atitudine oricărei ținute. Pentru un aer și mai artistic sunt recomandate desenele, la realizarea cărora poți participa și tu. Cei care cred că poveștile se transmit cel mai bine prin litere vor alege, cu siguranță, monograme, iar cei mai puțin minimaliști vor opta pentru broderie. Cea mai  bună parte a acestor procese este că sunt reversibile, ca orice stare și emoție a oamenilor.

Astfel de modificări pot avea loc și la nivelul materialului.

Specialiștii din Levi’s® Tailor Shop ajustează culoarea denimului tău preferat și îl alterează controlat, pentru un look vintage și rebel, prin rărirea, ruperea și tăierea materialului.

Cei care nu se tem de schimbări majore au ocazia să dea denimului vechi o nouă viață, fie că transformă o pereche de jeans Levi’s® în pantaloni scurți sau că renunță la mânecile unui Trucker Jacket în favoarea unei veste cu influențe Rock&Roll. Cu aceste două noi obiecte vestimentare în garderobă, bagajul pentru orice festival de vară este pe jumătate făcut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *