Noutati

Lavazza, cafeaua oficiala la Roland Garros, revine pentru al cincilea an

Lavazza, unul dintre cei mai importanți producători de cafea din lume și singura companie de Food&Beverage parteneră a tuturor celor patru turnee de Mare Șlem, se bucură să împărtășească cultura cafelei italiene cu vizitatorii acestei ediții a Roland Garros, oferindu-le acestora oportunitatea de a degusta o selecție de produse ¡Tierra!.


Indiferent că preferă espresso, cafeaua preparată la rece sau cocktail-uri pe bază de cafea, în orice zonă dedicată Lavazza, inclusiv în barurile „Court 10 Café” și „Les Mousquetaires”, experții companiei îi vor ajuta pe vizitatori să descopere cafeaua potrivită lor. Datorită acestei experiențe speciale, turneul va deveni și în acest an, pentru o perioadă limitată, cea mai mare cafenea rezervată tuturor iubitorilor de tenis. 

Lavazza și lumea tenisului: valori comune și pasiune reciprocă

Când au semnat acordul de parteneriat, în 2015, atât Lavazza, cât și Federația Franceză de Tenis și-au exprimat dorința unui parteneriat pe termen lung. Această legătură de durată dintre Lavazza și tenisul de performanță a fost posibilă de valorile comune celor două, precum pasiunea pentru excelență, inovație și distracție.

La turneul Wimbledon din 2011, afinitatea dintre Lavazza și tenis s-a concretizat pentru prima oară prin semnarea unui parteneriat oficial. De-a lungul anilor, Grupul Lavazza și-a consolidat poziția și și-a demonstrat pasiunea pentru sport, devenind cafeaua oficială a tuturor celor 4 turnee de Mare Șlem.  

„Investiția în lumea tenisului are rol strategic pentru Lavazza: profilul clientului companiei se suprapune perfect cu cel al unui pasionat de tenis, și mai mult decât atât, turneele reprezintă o platformă importantă prin care valorile și produsele companiei pot fi făcute cunoscute și mai mult la nivel internațional”, a spus Giuseppe Lavazza, vicepreședintele Grupului Lavazza„Participarea Lavazza la Roland Garros este aliniată cu strategia brandului de dezvoltare internațională și consolidează prezența Grupului în una dintre cele mai importante piețe internaționale ale sale, oferind o experiență autentic italiană de savurare a cafelei.”

Roland-Garros, turneul emblematic de Mare Șlem cu mai mult de 460.000 de cafele servite

Cu peste 460.000 de cești de cafea servite și 300 de baristas cu experiență, aflați în 70 de puncte de servire, în 2018, Roland Garros se remarcă, fără îndoială, între cele 4 turnee de Mare Șlem, partenere Lavazza. Anul acesta, pentru al cincilea an la rând, Lavazza va încânta papilele gustative ale pasionaților de cafea și tenis, făcând front comun cu Alixe Bornon, un talentat maestru bucătar patiser. Ea este creatoarea Les Belles Envies, patiseria pariziană a celor care vor să se răsfețe, dar în același timp, să aibă grijă de sănătatea lor și să reducă consumul de zahăr.   

Lavazza și gastronomia de top, un nou ambasador

În peste 120 de ani de pasiune pentru cafea, Lavazza a cooperat întotdeauna cu cei mai buni maeștri bucătari din lume pentru a crea rețete unice în jurul cafelei, punându-și la dispoziție cunoștințele și talentul pentru a încuraja experimentarea. Alixe Bornon tocmai s-a alăturat Clubului Lavazza de ambasadori maeștri bucătari din Franța, prezentând pentru prima dată la turneul francez 2 rețete cu indice glicemic controlat, combinate cu asocieri excepționale de cafea, PERLE DE CAFÉ și COFFEE TIE-BREAK, ambele explorând blendul unic Lavazza ¡Tierra! Brazil. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *