Noutati

Instant Soft Compact – noutatea Rowenta

Primavara deschide sezonul rasfatului, iar Rowenta iti propune Instant Soft Compact EP96000! Epilatorul ce incorporeaza tehnologia inovatoare de indepartare a parului cu lumina intens pulsata, este acum la indemana ta! Simplu, eficient, la tine acasa!

Instant Soft Compact este un produs eficient in indepartarea semi-permanenta a parului, bazat pe o tehnologie inovatoare si sigura numita IPL (lumina intens pulsata). Utilizata de profesionisti, avantajul principal al tehnologiei IPL in comparatie cu metodele de epilare traditionale este ca aceasta nu este dureroasa. In plus, ofera o siguranta perfecta utilizatorului, este extrem de igienica, iar rezultatele sunt vizibile inca de la prima sesiune.

Nu trebuie sa faci vreun compromis cand vine vorba de tine! Testat si aprobat dermatologic, Rowenta Instant Soft Compact iti protejeaza pielea, oferindu-i un aspect fin si sanatos.

Delicat si eficient, epilatorul IPL Instant Soft Compact are incorporat un senzor si un detector de culoare care blocheaza impulsul luminos in cazul in care lampa aparatului nu este in contact deplin cu pielea. Tehnologia patentata Pro Precision ofera certitudinea ca nicio zona nu este omisa si, in acelasi timp, previne tratarea aceleiasi suprafete de doua ori, ceea ce reduce riscul ca pielea sa fie afectata.

Stim ca timpul este o resursa pretioasa pentru tine, tocmai de aceea cu Rowenta Instant Soft Compact ai sesiuni de epilare rapide si sigure, chiar la tine acasa, independent, intim, discret. Cu 5 setari diferite, adaptate in functie de nuanta pielii, epilatorul este dotat cu 2 lampi de 75.000 flash-uri fiecare, iar dimensiunea sa compacta, fac din Instant Soft Compact un promotor al tehnologiei inovatoare.

Scapa de epilatul costisitor si dureros si fa-ti o bucurie pe termen lung cu Rowenta Instant Soft Compact EP9600, aparatul cu lumina intens pulsata care-ti ofera rezultate profesionale la tine acasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *