Noutati

Inovează prin transformare. Alege ceara de păr cu efect de oglindă

     Te preocupă aspectul părului, nu știi cum să-l mai aranjezi? Dar mai ales, vrei să ieși în evidență? E perfect! Nu ai nevoie decât de un produs bun, potrivit pentru părul tău, puțin timp și creativitate.

Natura împreuna cu tehnologia fac posibilă creativitatea și inovația.

Sebastian Professional a folosit această oportunitate și a lansat Resintek, o ceară de păr creată cu ajutorul naturii, dar transformată prin tehnologie. Produsul are la bază seva arborelui carnauba, rafinată și transformată într-o ceară, ce oferă strălucire de oglindă, susținere, dar și posibilitatea de remodelare.

Cum aplici și ce efect obții

  • Efectul obținut este unul natural. Aplicând ceară pe părul tău, acesta va avea un efect miraculos, compus și luminos. Nu exagera cu cantitatea! Riști să obții un păr încărcat, cu efect de grăsime.
  • Dacă vrei să folosești doza potrivită, ajută-te în dozare de degetele arătător, mijlociu și inelar și modelează fiecare șuviță. Începe cu puțină ceară și, dacă este necesar, repetă pașii. Astfel, nu vei risca să obții efectul de păr lipit pe frunte sau pe tâmple, care te duce cu gândul la cei ce părăsesc sala de sport, fără să-și facă un duș după antrenament. Nu asta îți dorești!
  • Pentru un efect controlat pe întreaga suprafață, distribuie o cantitate mică de ceară în palmă, încălzește-o puțin și, cu ajutorul degetelor, las-o să alunece pe firele de păr în voie. Ceara va urma traseul pe care-o ghidezi.

Sfat! Aplică ceara de păr după ce ți-ai gândit ținuta și make-up-ul.

Ceara este perfectă pentru părul scurt  dar, de asemenea, poate fi aplicată pe vârfurile părului lung. Chiar și pe bucle, pentru a da volum sau pe părul neted și subțire, pentru a îmblânzi efectul electrostatic.

 

Natura creează, tu modelezi!

Recomandare pentru un păr super strălucitor: SEBASTIAN RESINTEK,  Pret: 95 lei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *