Noutati

INOVAȚIE ÎN INDUSTRIA COLORĂRII PĂRULUI – NOUL KOLESTON PERFECT DE LA WELLA PROFESSIONALS

Noi Tehnologii de Colorare marchează un moment revoluționar în industria profesională a colorării părului.

Wella Professionals anunță cu mândrie relansarea unui produs de colorare revoluționar care va face istorie: KOLESTON PERFECT. Acesta marchează cea mai relevantă inovație din istoria colorării părului din ultimul secol.

 

KOLESTON PERFECT este primul și unicul brand de colorare profesională a părului care înglobează tehnologii umitoare: PURE BALANCE și ME+. Rolul lor?  Să creeze o nuanță vibrantă și uniformă, să protejeze părul colorare după colorare, dar în același timp, să reducă și riscul dezvoltării de alergii la vopseaua de păr.

 

Tehnologia PURE BALANCE este un patent creat să minimizeze formarea de radicali liberi în timpul procesului de colorare a părului prin inactivarea impurităților și a particulelor metalice care se găsesc pe firul de păr. Radicalii liberi interferează cu pigmentul de culoare în timpul vopsirii și reprezintă cauza principală a fragilizării/afectării părului. Odată cu această tehnologie, PURE BALANCE, rezultatul este uimitor. O culoare mai pură, mai curată, mai intensă, cu vibrații incredibil de strălucitoare și un păr sănătos colorare după colorare.

 

La rândul ei, tehnologia ME+ înglobează o inovație fără precedent și înlocuiește moleculele precursoare de culoare precum PPD și PTD, reducând astfel riscului dezvoltării de alergii la vopseaua de păr cu până la 60%. Patentate în secolul al XIX-lea, PPD și PTD au fost de de bază în colorarea permanentă a părului în ultimii 130 de ani.

 

Acum, noul KOLESTON PERFECT schimbă prezentul și le oferă clienților din saloanele WELLA PROFESSIONALS cea mai importantă inovație din istoria colorării părului din ultimul secol.

 

Inovațiile tehnologice PURE BALANCE și ME+ pe care le înglobează NOUL KOLESTON PERFECT sunt rezultatul a peste 7 ani de cercetare știintifică și a peste 3000 de formule și teste. Noua vopsea are la bază peste 20 de noi patente pentru a putea oferi o culoare mai pură și mai echilibrată, adaptată gusturilor și nevoilor clienților – o vopsea de păr care acoperă 100% firele albe și care crează aceeași profunzime a culorii de la rădăcini până la vârfuri.

 

Noul KOLESTON PERFECT dezvăluie o paletă coloristică incrediblă atât pentru tonurile naturale, dar și pentru blonde, brunete sau roșcate.

 

“Mătăsos, lejer, fin și extrem de ușor de aplicat, noul KOLESTON PERFECT dezvăluie o fluiditate unică a culorii. Consistența sa diferită creează o experiență de lux pentru client, iar culoarea ajunge la un alt nivel, mult mai echilibrat. Perfect de la rădăcini până la vârfuri. Această descoperire majoră în tehnologia colorării părului este un pas uriaș pentru stilisti și pentru clienții lor”, Andreas Kurkowitz, Wella Professionals’ Global Color Ambassador.

 

#AskForWella

#WellaHair

#KolestonPerfect

#PureBalanceChallenge

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *