Frumusete

Ingrijeste-ti parul cu uleiuri pretioase!

Beneficiaza la maxim de efectele uleiurilor naturale pentru par. SP a creat LuxeOil Conditioning Cream, un tratament rapid de netezire ideal pentru toate tipurile de par. Actioneaza in numai 30 de secunde. Protejeaza impotriva influentelor negative din mediu datorită formulei speciale cu uleiuri. Contine ulei de argan, de migdale si de jojoba.

Uleiul de argan este o resursă valoroasă, fiind renumit pentru rolul lui nutritiv şi pentru beneficiile cosmetice şi medicinale pe care ni le oferă. Este numit “aur lichid” de catre expertii in frumusete, datorita efectelor pozitive pe care le are pentru frumusetea si sanatatea parului.

Uleiul de Migdale este un ulei fin, hrănitor, cu proprietăţi regenerante şi calmante. Este integrat in formulă pentru puterea cu care hidratează şi îngrijeşte părul fără să-l încarce. În plus, stimulează creşterea rezistentă a părului şi îi oferă strălucire.

Uleiul de Jojoba este extras din seminţele plantei de jojoba. Este un ulei care are o mare afinitate cu părul, se absoarbe rapid şi poate transforma un păr uscat, încurcat şi fragil, într-unul hidratat şi regenerat.

 

Pret: 94 lei

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *