Noutati

Indrazneala culorii

CT Instamatic Rel.'14Acum, mai mult decat oricand, culoarea vine la putere. Si vrea sa isi faca de cap si vrea sa te scoata in fata.

In acest context de dominatie a culorii, Wella Professionals da si mai multa indrazneala culorii prin serviciul Matte Gloss.
Mai exact, Wella Professionals da tonul unui nou val de culoare prin declinarea gamei de vopseluri semi permanente Color Touch cu un serviciu inovator in salon. Matte Gloss – pentru o tusa finala, plina de indrazneala. Pentru o culoare revolutionara.
Matte Glosse, noul serviciu de colorare express, foloseste 6 noi nuante INSTAMATIC si garanteaza rezultate profesionale.
Azi ce visezi sa porti? Roz stralucitor, galben vibrant sau rosu coral? Orice e posibil.
Cele 6 nuante Instamatic ofera un efect cool, trendy, pentru un look modern si foarte actual.
Gama de nuante Matte Gloss a fost inspirata de catre coafurile de pe catwalk, insa serviciul a fost creat astfel incat fiecare sa experimenteze culoarea in mod propriu.
Cu Matte Gloss, e mai usor decat oricand sa iti dai frau liber imaginatiei si sa traiesti culoarea in toate modurile posibile.
• Clear Dast – pentru o finisare glossy subtilaAdobe Photoshop PDF
• Pink Dream – pentru un ton pastel si feminin
• Muted Mauve – pentru o idee de violet
• Jaded Mint – pentru o coama fresh
• Ocean Storm – pentru o coafura libera
• Smokey Amethyst – pentru un effect wow
Instamatic by Color Touch are la baza o combinatie noua de molecula de culoare, precum si o formula cu continut scazut de amoniac, care da nastere unor culori luminoase, jucause. Combinatia de molecule de culoare se imprastie gradual in cuticula parului pentru a crea un efect temporar, delicat, un finish de o stralucire blanda.
Experimenteaza o culoare fashion!
Pret serviciu in salon: 150 de lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *