Noutati

Importanța primer-ului în machiaj

Tenul perfect arată wow. Dar ce presupune un ten senzațional? Zero pete, zero pori dilatați, zero riduri, zero efect lucios. E posibil oare să lași deoparte toate aceste imperfecțiuni? Da! Alege să folosești un primer. O bază, care să îți uniformizeze tenul înainte de aplicarea machiajului dorit.

Crede-ma  pe cuvânt: tenul tău are mare nevoie de un primer, de  o bază, care să creeze o barieră protectoare între piele și produsele cosmetice aplicate ulterior. Primerul este folosit în scopul de a îmbunătăți acoperirea tenului cu un machiaj și menținerea acestuia cât mai mult. Prin aplicarea primer-ului, pielea va deveni mată și va evita efectul nedorit de pătrundere a fondului de ten în ridurile de expresie din jurul ochilor și a gurii.

Specialiștii de la Naturys România recomandă Primer sau bază de machiaj pentru toate tipurile de ten.

Baza de machiaj are o textură foarte catifelată și complet transparentă, pentru a oferi netezire pielii și pentru a prelungi rezistența machiajului. Aceasta facilitează aplicarea fondului de ten sau a cremei BB Cream, corectează imperfecțiunile, conferă strălucire și lasă pielea matifiată.

Primerul conține următoarele principii active:

  • Prună Kakadu (Vitamina C) – un antioxidant puternic folosit pentru a proteja pielea împotriva îmbătrânirii;
  • Ulei Organic de Trandafir (Vitamina A) – cu acțiune de restaurare și regenerare, pentru a conferi strălucire pielii;
  • Amidon de Porumb – pentru un efect mat.

 

 

Cum aplici Primerul?

 

  • Curăță pielea cu apă micelară și apoi tamponeaz-o cu un prosop curat;
  • Aplică crema de hidratare și las-o să se absoarbă;
  • Aplică primer pe nas, obraji, bărbie și frunte.Este nevoie de o cantitate de primer egală cu un bob mazăre pentru față;
  • Tamponează până când toată cantitatea este absorbită de piele, folosind vârful degetelor sau un burete special;
  • Așteaptă un minut înainte de a aplica machiajul. Baza trebuie să fie complet uscată, înainte de adăugarea noului strat de machiaj.

Reține:

Cu un primer bun, urmat de un machiaj bun și o pudră de față potrivită, vei arăta asemenea vedetelor de la Hollywood. În plus, tenul tău va fi perfect, relaxat și luminos.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *