Frumusete, Noutati

ILLUMINAGE dăruiește strălucire părului!

Culoarea nu reprezintă nimic fară luminozitate. Ea schimbă vizual nuanța părului și modul în care ne simțim. Lumina naturală e transformațională. O adorăm și ne alimentăm creativitatea cu ea. Tocmaide accea,  colecția ILLUMINA COLOR a captat întreaga sa magie.

            Anul acesta, Wella Professionals aduce balayage-ul în lumina reflectoarelor prin tehnica ILLUMINAGE. Rezultatul este o nuanță luminoasă, bogată și strălucitoare.

            Cu tranziții perfecte și reflexii pure, noua tehnică colorează și ILLUMINEAZĂ părul în același timp!

            #Balayage – cel mai cerut în saloane și social media. Acest look a fost descoperit mai întâi în anii 1970 și de atunci s-a dezvoltat continuu, fiind în acest moment cel mai popular și mai la modă serviciu în salon.

            #loveilluminage By ILLUMINA COLOR!

            ILLUMINEAZA detaliile și accentuează șuvițele din păr, încadrând forma feței. Creează tranziții perfecte cu reflexii în multi-tonuri din care reies nuanțe naturale, pure.

            Secretul ILLUMINAGE îl reprezintă locul în care plasezi culoarea și felul în care îl nuanțezi pentru a obține cele mai naturale rezultate.  Illumina Color se folosește atât pentru a adăuga dimensiune părului prin nuanțe subtile de culoare, dar și prin revitalizarea părului nuanțat ulterior, oferindu-i acel look premium, sofisticat.

            4 nuanțe noi pentru mai multe variante de blond rece

            ILLUMINA COLOR este culoarea premium Wella Professionals. Ea reprezintă un tribut adus puterii luminii naturale care transformă nu doar look-ul clienților, ci și felul în care aceștia se simt.

            Descoperă noua colecție de nuanțe reci. Acestea sunt perfecte pentru:

  • Iluminarea părului cu până la 3 niveluri de culoare
  • Neutralizarea galbenului cald și a tonurilor de portocaliu obținute după decolorare.
  • Preiluminarea părului înainte de a obține un blond arctic;

Cu ILLUMINAGE, poți neutraliza delicat șuvițele aurii și poți pune accentul pe nuanțe de un bej soft, arctic. Atuurile ILLUMINAGE?

Aceasta poate nuanța părul natural începând cu treapta a 7 a și să îi oferă o nuanță caldă de zmeură. Totodata, noua tehnică de colorare ILLUMINAGE dăruiește strălucire părului, chiar și celui negru.  Mai apoi, vine să accentuează potențialul nebănuit al culorii.

            Illumina Color de la Wella Professionals este cea mai mare inovație în colorare din ultimele doua decenii. Tehnologia Microlight este elementul cheie al produsului. Aceasta protejează cuticula, astfel încât să mențină claritatea culorii. Acest lucru permite luminii să treacă prin firul de păr, reflectând din interiorul său toate culorile spectrului. Rezultatul este o reflexie a luminii cu până la 70% mai mare.

#loveilluminage @wellahair

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *