Noutati, Sanatate

Hipnoză în loc de anestezii

Vrei să simți că ai pășit în viitor? Vrei să experimentezi cea mai nouă și mai inovatoare aparatură stomatologică?

Atunci, fă un pas în față. Te invităm să pătrunzi în universul tehnologiilor unicat, la Clinica de Implantologie Dentară Lorelei Nassar.  Aici, viitorul se scrie în fiecare zi. Inovația e la ea acasă, iar medicii de aici au facut o pasiune din îmbogățirea meniului de proceduri medicale cu tratamente și terapii unicat..

Frică de dentist? Ce e aia? Aici, la Clinica de Implantologie Lorelei Nassar, ea va fi spulberată rapid, inedit și eficient. Prin hipnoză medicala.

Dinți noi într-o zi? Desigur! Aici, se poate accesa implantul dentar cu încărcare imediată. Curios să știi mai multe? Super! Dr Lorelei Nasser (este și trainer în implantologie pentru alți medici!) poate realiza restaurări dentare, de la unul până la toți dinții, în mai puțin de 24 de ore. Cum e posibil? Grație folosirii sistemelor All On 4 sau All On 6.

Iată detaliile și explicațiile necesare. Metoda All On 4 presupune inserarea a patru implanturi lungi, amplasate oblic (nu paralel, cum se întâmplă în cazul clasic), care permit susținerea lucrării dentare pe toată arcada. Întreaga procedură, mai exact inserarea implanturilor și aplicarea lucrării protetice, are loc într-o singură ședință. Obiectivul final?  Pacientul poate părăsi clinica cu o lucrare fixă.

Gama de servicii stomatologice oferită de Clinica de implantologie Dr. Lorelei Nassar nu se oprește aici. Implanturilor în 24 de ore li se adaugă proceduri profilaxie și prevenție, tratamente endodontice, chirurgie orală, ortodonţie protetică dentară, parodontologie, estetică dentară și facială și URGENȚE 24 din 24 pentru pacienții clinicii.

”Pacienții au nevoie să profite la maximum de timpul și sănătatea lor, de aceea noi mizăm pe cele mai recente descoperiri medicale în stomatologie ca să îi ajutăm să fie siguri pe ei, să aibă un zâmbet complet și frumos și să trăiască mai bine”, spune medicul implantolog, Lorelei Nassar.

Cu peste 10.000 de implanturi inserate, Doctorul Nassar știe ce spune. Ea are o specializare în implantologie obținută în Israel și o experiență de 25 de ani în acest domeniu. A profesat în București, Israel, UK, Suedia și USA. Dr. Lorelai Nassar este un medic care își abordează pacienții diferit. Consultul stomatologic este precedat de o ședință de ascultare, de cunoaștere. Este mai degrabă o ședință de psihoterapie ( doctorul are și o specializare în psihologie), unde caută să descopere fricile și temerile pacientului. Interesant, nu-i așa?

Vino și tu să descoperi INOVAȚIA la ea acasă, la Clinica de Implantologie Dentară Lorelei Nassar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *