Noutati

Hidratare la superlativ in numai 5 secunde

 

Parul uscat poate fi resuscitat daca folosesti produse de ingrijire puternic hidratante. Un produs care nu ar trebui sa iti lipseasca? Hydrate Quenching Mist de la System Professional – un spray leave-in ce asigura un boost de hidratare suvitelor tale in numai 5 secunde.

Continutul de apa din par reprezinta baza pentru un par sanatos, plin de energie. In timpul uscarii parului si a expunerii la soare sau la o umiditate scazuta in aer, apa se evapora atât de la suprafata cât si din interiorul firului de par. Parul isi pierde elasticitatea si devine uscat si aspru.

Frecvent, parul uscat poate fi asociat cu un scalp uscat. O hipo-functionare a glandelor sebacee conduce la lipsa unui film protectiv pe firul de par. Rezultatul? Un par uscat si lipsit de vitalitate.

Ce poti face? Apeleaza la un tratament de ingrijre care sa restabileasca hidratarea din interiorul firului de par si a-i echilibra structura.

Spray-ul de ingrijire zilnica de la System Professional se poate pulveriza pe par dupa orice tratament al parului, oferind o hidratare suplimentara. Efectul de hidratare imediat face ca parul sa fie matasos, moale la atingere, usor de pieptanat, fara sa-l incarce.

Produsul contine ingrediente care confera parului o hidratare de lunga durata:

  • Glicerina cu rol in reglarea nivelului de hidratare al parului;
  • DL-Panthenol ce hidrateaza si protejeaza parul impotriva uscarii din interior;
  • Glucoza si fructoza ce retin umiditatea in par si il lasa moale la atingere.

Efectul pe par se simte rapid, in numai 5 secunde. Se aplica pe lungimi si pe varfuri, parul fiind protejat pana la urmatoarea spalare.

Pret recomandat Hydrate Quenching Mist de la System Professional: RON 133

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *