Noutati

Happy Monday by S-Karp

Azi e vineri și acest mail nu e întâmplător. Știu că deja a încolțit în tine bucuria week-end-ului și a evadării la mare sau la munte. Dar după aceea? Urmează, desigur, o zi de luni. O minunată și mirobolantă zi de luni. Așa că vrem să îți îndulcim începutul de săptămână cu o veste bună de la S-Karp. Happy Monday. Lunea este ziua în care te alegi cu o surpriză, cu o super ofertă specială, cu o reducere atât online, cât și în magazinele S-Karp. Lunea poate fi ziua ta norocoasă.

Prin Happy Monday, echipa S-Karp își propune să își fidelizeze clienții cu reduceri sau oferte speciale în fiecare zi de luni. Să le ofere produsele lor la un preț cât mai bun!

Tu vrei să știi de Happy Monday?

Atunci, e simplu. În fiecare luni dimineață, de la ora 9:30, deschide laptop-ul, telefonul sau tableta, și intră pe site-ul www.s-karp.com saupe conturile de Facebook și Instagram ale brandului (@skarpshoes). O să vezi imediat ce noutăți și vești găsești despre campania promoțională ,,Happy Monday’’!

Nu uita! Această promoție este valabilă atât online, pe www.s-karp.com, cât și în magazinele S- Karp din București (Mega Mall și Plaza Mall) și din Brașov (Barițiu, vis-à-vis de Piața Sfatului).

Fii pe poziții! Abonează-te la Newsletter-ul S-Karp! Ia aminte: promoția e valabilă doar luni, până la miezul nopții, în limita stocului disponibil!

Spor la cumpărături!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *