Noutati

Hairstyle Inspiration – Inspiră-te de la Hollywood!

Tunsoarea ”bob” – a şocat întreaga societatea când a fost creată pentru prima dată de stilistul francez, de origine poloneză, Antoine de Paris în 1909. Un secol mai târziu, coafura bob continuă să fie una foarte apreciată!

Motivele? Este foarte ușor de întreținut, arată foarte cool și a fost adoptată în ultimul timp de tot mai multe vedete de la Hollywood. Dua Lipa, Selena Gomez,Margot Robbie, Diane Kruger și Chloe Moritz au spus adio șuvițelor lungi în favoarea unui bob cool, ideal pentru zilele de vară!

“O tunsoare de lungime medie, texturată, bobul poate fi purtat de oricine. Indiferent de tipul părului sau de fizionomia clientei. Un alt atuu? Este ușor de întreținut, de aranjat și pune foarte bine în valoare tehnicile de balayage, foarte în vogă acum,” explică Bogdan Mirică, Trainer Londa Professional. Fie că optezi pentru pentru un bon lung clasic (Lob), o variantă asimetrică, texturată sau una cu breton, bobul este cu siguranță coafura momentului!

Tunsorile bob sunt foarte versatile, iar coafarea lor nu necesită multe produse de styling, dă asigurări hairstylistul Londa Professional.

“Întreținerea de zi cu zi este ușoară, dar trebuie să fii atentă la câteva detalii care fac diferența. Este important să optezi pentru un balsam de păr care hidratează părul, care îi oferă strălucire. Astfel, bobul va fi mai ușor de pieptănat, protejat de electrizare și rupere,” recomandă Bogdan Mirică.

Alte produse de styling indispensabile pentru un bob impecabil?

“Nu trebuie să dedici foarte mult timp coafatului – aspectul messy și texturat este în tendințe. Ai nevoie de o cremă leave-in, ușor modelatoare pentru un look casual și lejer. Dacă folosești instrumente de styling, ai neapărat nevoie de un produs cu protecție termică și efect hidratant. Pentru un efect glossy, mizează pe un produs special pentru strălucire,” dezvăluie hairstylistul Londa Professional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *