Noutati

Hai fuguța cu ghetuța la Colosseum Retail Park și descoperă o mulțime de cadouri

Între 25 noiembrie și 5 decembrie, vino cu ghetuța în Colosseum Retail Park și bucură-te de o mulțime de surprize!

Anul acesta, Colosseum Retail Park organizează campnia „Hai fuguța cu ghetuța”, prin care dorește încurajarea cumpărăturilor și fidelizarea clienților. Începând cu 25 noiembrie, până pe 5 decembrie, personalul centrului comercial te așteaptă să-ți lași ghetuța la intrare.

            Pe 6 decembrie, întoarce-te la Colosseum Retail Park și ridică-ți ghetuța plină de cadouri. Evenimentul va începe de la ora 9:00 dimineața și va ține până la orele 21:00,  iar clienții vor fi așteptați în Galeria Colosseum Retail Park cu 2.000 de premii de la Moșul, ce constau în pachete cu dulciuri.

Sistemul de expunere al ghetuțelor

În data de 24 noiembrie 2017, Colosseum Retail Park va amplasa la intrarea în Galeria Colosseum Retail Park un sistem de expunere încălțăminte ce poate susține 2.000 de ghetuțe.

Predarea ghetuțelor

În perioada 25 noiembrie – 5 decembrie, clienții vor preda o ghetuță personalului companiei, în urma cumpărăturilor de la orice magazin din Galeria Colosseum. Pentru a dovedi cumpărăturile, clienții trebuie să aibă la ei bonurile valorice, în valoare de min. 50 de RON.

Ridicarea cadourilor

În data de 6 decembrie, toți clienții sunt așteptați să-și ridice ghetuțele pline de cadouri. Colosseum Retail Park pune la dispoziție 2.000 de pachete de dulciuri, care vor fi oferite drept cadouri, în gheteuțele clienților.

Colosseum Retail Park, soseaua Chitilei numarul 284.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *