Frumusete, Noutati

GEROCOSSEN a lansat prima gama de cosmetice din Romania pe baza de miere de Manuka BIO

GEROCOSSEN, producătorul român de cosmetice cu tradiție de aproape 30 de ani, a lansat prima gama din România ce are la bază bine-cunoscuta miere de MANUKA BIO.

Aceasta cuprinde produse pentru toate vârstele, adresându-se diferitelor probleme ale tenului, de la ten gras la riduri profunde, dar și cosmetice pentru îngrijirea corpului.

Mierea de Manuka este folosită din cele mai vechi timpuri de către civilizația Maori, fiind recunoscută pentru capacitățile sale de vindecare. Aceasta se obține din florile arborelui de Manuka, ce crește doar în zone nepoluate din Noua Zeelanda, și conține 92 de nutrienți, 46 de antioxidanți și toți aminoacizii esențiali. Are proprietăți antibacteriane, antimicrobiene, antioxidante, antiinflamatorii, antivirale, antiseptice și antifungice, fiind astfel un ingredient prețios pentru industria cosmetică.

Cercetătorii cosmeticieni de la GEROCOSSEN au valorificat proprietățile miraculoase ale mierii de Manuka BIO în formule cosmetice dedicate îngrijirii pielii, pentru menținerea tinereții și frumuseții timp cât mai îndelungat. Formulele au fost create pe bază de miere de Manuka organică, având în componență 96% ingrediente de origine naturală.

”Am cuprins produse pentru curățarea și îngrijirea tenului, personalizate în funcție de necesitățile fiecărei vârste, de la 18 la 65+ ani, alături de loțiuni blânde, dar eficiente de curățare, precum și produse pentru îngrijirea corpului. Este o gamă completă ce le aduce utilizatoarelor puterea extraordinară a acestui ingredient natural.”, spune Carmencita Sava, Director de Cercetare și Dezvoltare GEROCOSSEN.

Gama GEROCOSSEN Manuka Bio conține 10 produse pentru îngrijirea tenului, mâinilor și corpului, astfel:
– Produse pentru curățarea tenului: Apă micelară 3 în 1 și Lapte demachiant micelar. Acestea îndepărtează blând, dar eficient, machiajul și impuritățile, pentru o senzație de prospețime și confort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *