Noutati

Gama Parusan® – aliatul tau in ingrijirea parului!

Numaratul firelor de par ramase pe perie este un sport la care va trebui sa renunti in curand. Gama Parusan® pentru femei – Sampon Stimulator si Tonic Energizant – iti poate oferi o solutie inovatoare pentru ingrijirea parului, ce are la baza substanta activa AnaGain™, considerata a fi unul dintre cele mai eficiente ingrediente pentru reducerea caderii parului.

Eficienta dovedita clinic si premiata

Substanta AnaGain™ poate sa nu-ti spuna nimic, insa ii va spune parului tau, care va deveni in timp mai des si mai frumos. Ingredientul-cheie din gama Parusan® a fost obtinut dupa multe studii si analize clinice, dovedindu-si  efectul pozitiv asupra procesului de crestere a parului si revolutionand astfel domeniul beauty, lucru ce a dus la premierea si declararea substantei AnaGain™ ca fiind „Cel mai avansat ingredient” la Beyond Beauty din Paris, in 2014.

Avand la baza extractul din lastari de mazare, AnaGain™ stimuleaza anumite molecule din papilele dermice responsabile pentru reactivarea cresterii parului, astfel incat, dupa 3 luni de utilizare a produselor ce contin aceasta substanta, s-a observat sporirea semnificativa a numarului de foliculi de par si reducerea caderii parului.

Atributele gamei Parusan®

Stresul zilnic, schimbarile hormonale, alimentatia necorespunzatoare si alti factori care s-au dovedit a fi inamicii podoabei tale capilare pot avea acum o noua solutie: produsele din gama Parusan®.

Un par des, puternic si sanatos este un rezultat dovedit clinic, nu doar o promisiune. Cu o formula premium, special dedicata femeilor, produsele Parusan® au la baza substante nutritive atent selectionate, precum biotina, L-arginina si vitamina E, ce completeaza eficienta substantei AnaGain™, hranind firul de par de la radacina pana la varf. Gama Parusan® – Sampon Stimulator si Tonic Energizant – stimuleaza circulatia la nivelul scalpului, favorizeaza hranirea pielii capului, reduce caderea parului si accelereaza faza de crestere a parului.

Modul de utilizare al gamei Parusan®

PARUSAN® Sampon Stimulator

  • Utilizare: Se aplica pe scalp si se lasa sa actioneze asupra pielii capului timp de 2 – 3 minute, apoi se clateste cu o cantitate mare de apa. Este recomandat pentru utilizare zilnica.

PARUSAN® Tonic Energizant

  • Utilizare: Se aplica usor, dupa spalarea parului, prin masarea pielii capului. Nu se clateste, se lasa sa se usuce, iar parul poate fi coafat in mod obisnuit. Pentru o formula completa, se foloseste impreună cu Parusan® – Sampon Stimulator.

 

Incearca Parusan® si bucura-te de un par mai des, mai frumos si mai stralucitor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *