Evenimente

Fusion & GHD Power

Noua gama Wella Care Fusion asigură cu 95% mai multă elasticitate părului. Spune adio firelor rupte și părului deteriorat! La baza produselor din această gamă stă o formulă inovatoare, Fusion Silksteel, inspirată de una dintre cele mai puternice fibre din lume, pânza de păianjen.

Programul de îngrijire Fusion aduce părului un aport de amino-acizi, recuperând astfel vitalitatea fibrei capilare. Podoaba ta capilară va avea un aspect sănătos, neted, rezistent și strălucitor!

Ai la dispoziție 4 produse concepute special pentru părul deteriorat, fragil, casant și sensibil: un șampon pentru reparare, un conditioner – tratament pentru reparare, masca – tratament pentru reparare intensă si amino refiller – tratament pentru reparare intensă și de durata.
Ingredientele din șamponul reparator pătrund în structura fibrei capilare și o repară în profunzime. Balsamul – tratament ajută firul să devină moale, neted și mai ușor de coafat.

Masca Wella Professionals Fusion hidratează și fortifică intens părul deteriorat, întărindu-i rezistența.

Tratament profesional cu aminoacizi – Wella Professional Fusion repară firul din interior. Aminoacizii de mătase ajută părul să devină mai mătăsos și conferă un luciu natural. Rezultatul este uimitor, mai ales pentru clientele care folosesc foarte des placa sau uscătorul.

Wella Professionals Fusion este o gamă revoluționară în materie de îngrijire a părului, oferaindu-I acestuia elasticitate, naturalețe, strălucire și sănătate.

Instrumentele de styling ghd încorporează o tehnologie de ultimă generație.  Portofoliul ghd îți îndeplinește toate dorințele atunci cand vine vorba de uscare, coafara, îndreptare sau ondulare. Oferind părului protecție superioară, la cel mai înalt standard posibil,  ghd este îndrăgit de profesioniști și folosit în saloanele din întreaga lume.

Tehnologia Tri-Zone menține căldura uniformă pe plăci, de la rădăcina până la vârfuri. Astfel, părul tău este coafat perfect și își păstrează sănătatea.

Cu ghd platinum poți coafa părul la temperatura optimă de 185 C – considerată temperatura ideală ce reduce ruperea părului cu peste 50%. De asemenea, ghd platinum respectă culoarea părului și oferă cu  până la 20% mai multă strălucire.

La Artist Salon & Academy te vei bucura de atenția și profesionalismul stiliștilor de renume, dar și de o serie de produse de îngrijire și de styling de cea mai înaltă calitate!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *