Frumusete

Fii diferită în fiecare zi

 

Azi, mai mult decât oricând, poți alege să fii specială. Să ieși în față, să fii diferită. Ai la îndemână produsele Sebastian Professional. Așa că, poți opta pentru nenumărate posibilități creative și de culoare în fiecare zi. Dacă ești genul de femeip care visează mai mereu la o altă nuanță de păr, atunci e rost de Cellophanes.

Ce ai zice de Cassis?  Un iz de fructe de pădure, de scorțisoară, de rodie.

Cellophanes este un tratament nuanțator semi-permanent cu pH slab-acid (2.8-3.3). Mai exact, acest produs determină cuticula să rămână cât mai închisă astfel încât moleculele sale de culoare să se depună pe fiecare fir de păr, creând straturi de culoare strălucitoare și translucidă.

Lunile calde sunt sinonime cu naturalețea. Fără volume, fără artificii.  Curățenie și puritate.  Păr lung onduleuri largi, boeme. Totul pentru un păr sănătos și plin de mișcare.

Știai că formula Cellophanes este delicată și nu conține alcalinizatori precum amoniacul ? Cellophanes desăvârșește nuanța fiecărei șuvite de păr pentru a obține o culoare vibrantă și un look natural. Acest depozit anionic de culoare formează pe stratul cuticular o protecție împotriva ruperii, astfel încât pe fiecare fir de păr se creează straturi de culoare transparentă, cu luciu natural, care rezistă până la patru săptămâni.

Produs destinat exclusiv saloanelor de coafură SEBASTIAN Professional.

Preț aproximativ pentru serviciu în salon 150lei

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *