Moda, Noutati

Fii AICI pentru noua colecție „HERE” by PARFOIS – tendințe toamnă/iarnă 2019-2020, pentru genți și accesorii

Parfois, brandul portughez de accesorii cunoscut pentru modelele de genți cu design chic, a lansat noua colecție toamnă-iarnă, intitulată „HERE”.

Noua colecție Parfois, prezentă online în exclusivitate pe Solmar-Shop.ro, acoperă tot spectrul fashion: de la genți, accesorii, ceasuri, portofele, eșarfe și piese de bijuterii pentru mii de posibilități de accesorizare – până la haine și pantofi. 

Colecția, denumită simplu și concis „HERE”, îndeamnă să ne conectăm la clipa de acum și aici, să găsim legătura între noi și mediul care ne înconjoară, printr-un video al colecției inspirațional și natural.

Pentru a transmite asta cât mai bine, fotograful Wai Lin Tse a integrat brandul în văi verzi și lacuri albastre, având ca ghid al expediției modelul Lou Schoof.

Întrebările la care răspunde această colecție sunt simple: Cu câte locuri putem să ne identificăm? Câte locuri putem umple cu prezența noastră? Protagonista colecției dorește să depășească granițele de timp și spațiu și să răspundă la aceste întrebări.

“Suntem în era mindfulness-ului urban. Noua colecție de modă de la Parfois militează pentru prezență și atenție la clipa de acum. HERE este un manifesto și o dorință pentru nou, pentru ceea ce poate fi descoperit atunci când spui DA unei noi aventuri de explorare exterioară și interioară cu ajutorul hainelor și accesoriilor.” explică Leontina Tatarici, cea care a introdus brandul Parfois în România, pe Solmar-Shop.ro.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=KXA_TUdRkVk)

Genți clasice, cu un twist contemporan

Cum Parfois și-a câștigat statutul de referință pe harta celor mai stylish branduri de accesorii, este firesc ca cele mai în vogă tendințe în materie de genți să-și găsească și anul acesta locul în colecția Parfois toamnă-iarnă 2019-2020.

Gențile Parfois pentru sezonul rece vin în forme clasice, dar reinterpretate prin materiale cu fibre naturale ca fetrul sau confecționate din piele întoarsă, dar și prin materiale tehnice, ca nylonul sau neoprenul.

Modele chic-clasic de genți crossbody, rucsacuri urbane elegante, genți de umăr casual pentru oraș și genți tip plic imaginative și colorate promit ca fiecare ținută de toamnă-iarnă să fie completată într-un mod clasic-modern, stylish, fără să se piardă firescul și naturalul.

Cu accente ca lanțuri metalice sau finisaje și detalii sporty, culori pastel, naturale sau nonculori, aceste genți aduc modernul și clasicul laolaltă, fără să deranjeze.

Culorile alese pentru acest sezon au rolul să ducă tot spre zona naturală, cu ușoare accente pastel. Mixul de auriu, maro, pământiu, bej, gri muștar sau grej, cu accentele clasicelor nonculori alb și negru, fac ca această colecție să fie ușor de combinat și asortat.

Auriul și stackingul în accesorizare – king & queen

Auriul este culoarea-vedetă în acest sezon și stacking-ul ne arată că „less is more” nu e neapărat valabil când vine vorba de accesorii. Se poartă aglomerarea de inele, brățări, clame sau lanțuri pentru a scoate în evidență ținutele de toamnă-iarnă.

În linia de bijuterii Parfois de toamnă-iarnă vei găsi același mix clasic-modern: piese elegante cu forme geometrice, texturi și detalii grațioase completate de perle și pietre fine. O infuzie naturală de inele, cercei, coliere, ceasuri și accesorii cochete pentru păr vor aduce mai multă viață oricărei ținute.

În completare, colecția de accesorii Parfois toamnă/iarnă 2019-2020 prezintă o serie de stiluri de portofele, eșarfe colorate, ochelari de soare și pălării care, împreună, fac din această nouă linie un adevărat hot-spot pentru următoarea expediție la shopping și un autentic focus pentru lentila oricărui sartorialist.

Layering cozy – organic, confortabil, stylish

Tendințele din această colecție prezintă perfect ideea de a fi, într-un fel, expus și, în același timp, confortabil.

Straturile de haine – sau binecunoscutul trend de layering  sunt esențiale în sezonul rece. Iar noua linie Parfois practică acest trend într-un mod ceva mai îndrazneț, cu texturi diferite și armonioase în același timp, contrastând și completându-se totodată.

„Materia primă” în ceea ce privește texturile sunt stofa sau mesh-ul, echilibrate cu detalii puternice ca tartanul și modele geometrice și florale – o îmbinare versatilă de organic și clasic. Mixul de proporții și texturi creează personalitate și siluete aparte, naturale, confortabile, gata de explorare

Și să nu uităm de pălăriile sau eșarfele călduroase și supradimensionate, pentru cât mai mult confort..

Încălțăminte confortabilă

Linia de încălțăminte urmează regula confortului – colecția este făcută pentru a explora și pentru a descoperi noi provocări. Modele cu print animal, stilul military și cizmele sau ghetele de ploaie căptușite cu modele speciale sunt doar câteva din piesele de rezistență.

Pentru a vedea toate modelele prezente în colecția HERE by Parfois, vizitează solmar-shop.ro/parfois.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *