Evenimente

Fa-ti bagajele, Vegeta te trimite in Croatia!

Cu gandul la pasionatii de gratare, Vegeta da strartul la premii, printr-o campanie derulata in magazine, in perioada 27 iulie – 27 septembrie. Sub sloganul „Vegeta Grill incinge gratarele cu premii”, toti cei care vor achizitiona produsele Podravka participante la consurs au sansa la o vacanta in doi, cu gust mediteranean, pe meleaguri croate. In plus, Vegeta pune la bataie 10 gratare electrice Tefal acordate la extragerile saptamanale si 1000 de accesorii de gratar oferite la extragerile zilnice.

concurs-vegeta-grill

In luna mai a.c., Vegeta a lansat pe piata romaneasca un produs unic si inovator dedicat marinarii. Condimentele lichide Vegeta Grill promit marinarea carnii in doar 30 de minute si vin in 5 sortimente: barbeque, universal, cu bere, cu usturoi si picant. Fara sa contina conservanti si coloranti artificiali sau monoglutamat de sodiu, Vegeta Grill se mandreste cu studiul Institutului American pentru Cancer ale carui rezultate indica faptul ca produsul impiedica formarea compusilor cancerigeni (HCA) intr-un procent de peste 90%.

„Concursul Vegeta Grill incinge gratarele cu premii este invitatia pe care noi o adresam romanilor de a se bucura cat mai mult de timpul petrecut in aer liber, la gratar, alaturi de familie si prieteni, savurand o mancare buna, gatita cu drag si cu mult gust. Ajutorul vine din partea Vegeta sub forma condimentelor lichide, oferind garantia ca prin marinarea cu acestea preparatele din carne devin mai suculente si se gatesc mai rapid. Suntem dornici sa vedem reactia romanilor la campania noastra si speram intr-o participare mare, pentru ca avem mare incredere in produsele noastre. Calitatea produselor si inovatia sunt principalele atribute care caracterizeaza brandul Vegeta si compania Podravka, alaturi de sufletul pe care il punem zilnic in munca noastra. Prin premiul cel mare, vacanta pentru doua persoane in Croatia, ne-am dorit sa ii aducem pe consumatorii nostri fideli mai aproape de valorile companiei si sa cunoasca cate putin din cultura croata si bucataria mediteraneana specifica zonei. Peisajele minunate vin la pachet cu distractia si buna dispozitie pe care Croatia le garanteaza turistilor sai”, a declarat Cristina Ghiurluc, Marketing Director Podravka Romania.

Produsele participante la concursul „Vegeta Grill incinge gratarele cu premii” sunt condimentele Vegeta, lichide si deshidratate, si garnitura Ajvar marca Podravka. La achizitionarea oricarui produs participant in campanie, cumparatorul poate inscrie pe site codul unic mentionat pe ambalaj si intra automat in tragerile la sorti atat pentru premiile zilnice si saptamanale, cat si pentru marele premiu – excursia pentru doua persoane in Croatia.

 

Toate detaliile despre concurs, regulamentul si magazinele partenere sunt disponibile pe site-ul www.vegeta.ro/grill-concurs.

 

 

 

Salvează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *