Noutati

Este timpul să te bucuri cu adevărat de vară!

Se pare ca vara este cu adevărat aici și în sfârșit ne putem bucura de ea. Fie că ți-ai planificat deja vacanța sau vrei doar să îți petreci mai mult timp în natură, sau poate să faci mai multe activități sportive, există cel puțin două lucruri de care ai nevoie: să ai energie și să te răcorești.

De aceea, la fel ca în fiecare an, HELL ENERGY, cea mai populară băutură energizantă de pe piață*, lansează ediția limitată Summer Cool. Cele două băuturi energizante, cu gust de căpșuni – kiwi și ananas-lime, îți vor oferi energie pentru toate planurile.

Cele două sortimente în ediție limitată conțin ingredientele de înaltă calitate din produsele HELL ENERGY, inclusiv 5 vitamine B diferite și un conținut de cofeină de 32 mg / 100 ml, fără conservanți.

HELL ENERGY, un promotor al activităților fizice, te provoacă să fii tot timpul activă și să nu ratezi niciodată un pic de mișcare alături de cei dragi sau de prieteni: o sesiune matinală de jogging, o plimbare cu bicicleta prin oraș, o cursă cu trotineta, un tur cu barca pe lac sau doar o plimbare în parc.

Băuturile energizate, precum HELL ENERGY, conțin ingrediente de înaltă calitate: 90% apă, zahăr granulat, cofeină și vitamine, fără a fi adăugați conservanți. Acestea trec peste 100 de teste de verificare până când ajung pe piață într-una dintre cele mai performante fabrici de producție din Europa. În fiecare băutură energizantă obișnuită poți găsi același conținut de cofeină ca într-o ceașcă de espresso sau în două cești de ceai verde sau negru. De asemenea, o băutură energizantă normală are aproximativ 115 kcal, aproximativ aceeași valoare ca o ceașcă de cafea cu lapte (făcută în casă), îndulcită cu zahăr sau cu o porție de ciocolată. Cel mai complex studiu efectuat de Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară asupra băuturilor energizante arată că un adult sănătos poate consuma în siguranță cinci produse (250ml cu câte 32 mg / 100ml de cofeină fiecare) pe zi. Cu toate acestea, HELL ENERGY crede cu tărie că moderația este cheia succesului în viață și recomandă consumul a nu mai mult de o doză pe zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *