Noutati

ECCO Kids – protectorii picioruşelor de 40 de ani

Înfiinţată în anul 1978, divizia ECCO Kids a brandului danez ECCO realizează de 40 de ani  încălţăminte pentru copii, creîndu-şi reputaţia de experţi în domeniu care au mare grijă de confortul şi dezvoltarea celor mici.

Pornind de la vechea tradiţie daneză de a lasă copiii să petreacă cât mai mult timp în natură – deplasându-se liberi prin păduri, căţărându-se prin copaci, rostogolindu-se în nămol – specialiștii ECCO Kids doresc să îi ajute pe cei mici să se dezvolte liber şi să crească fizic şi mental fără nici o restricţie.

 

În fiecare încălţăminte pe care o realizăm, utilizăm numai materiale uşoare, moi şi flexibile pentru a oferi mobilitate maximă şi confort superior piciorului. Susţinem micile picioare cu detalii funcţionale, cum ar fi calapoade anatomice care urmează forma piciorului, căptuşeală moale la nivelul gleznelor şi protecţie pentru călcâie.” spune Senior Designer Liselotte Laursen – ECCO Kids.

Autotintitulaţi “protectori ai picioruşelor“, membrii echipei ECCO Kids se concentrează în permanenţă pe libertatea, confortul şi dezvoltarea de încălţăminte pentru fiecare categorie de vârsta, fiecare gând al lor fiind la realizarea de încălţăminte în care părinţii vor avea încredere şi pe care copiii o vor adora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *