Frumusete, Noutati

Doar 3 produse pentru un păr mereu strălucitor

Orice femeie își dorește un păr care să arate mereu impecabil. Puțin volum, niciun fir degradat și strălucire cât cuprinde.  Ai probleme la ultimul capitol? 

Nu iți fă griji, Londa Professional te ajută să sporești efectul culorii, să ai o coafură perfectă și mai ales un păr strălucitor cu ajutorul a 3 produse, pe care le poți folosi în 3 momente cheie ale zilei:

            O cremă pentru strălucire pe care o poți folosi dimineața

            Când iți coafezi părul și te pregătești să pleci la birou, poți folosi crema pentru strălucire Polish It. Aplic-o pe părul uscat, dimineața, înainte să te coafezi. Va aduce un plus de prospețime look-ului tău.

            Un ser anti-static pentru strălucire, pe care îl poți ține mereu în geantă

            Daca te pregătești pentru o întălnire importantă și iți dorești ca parul tău să arate impecabil, ține mereu în geantă spray-ul anti-static Statin On. De ce? Pentru că îl poți aplica oriunde, oricând. În mașină, la birou sau în taxi. Și obții un efect expres de împrospătare a coafurii.

            Spray-ul pentru strălucire. Touch-ul final pentru coafura de seară

            Un spray pentru strălucire precum Spark Up este produsul ideal de styling. De ce? Pentru că îl poți folosi ca să iți retușezi coafura și aspectul părului atunci când urmează să ieși în oraș. Mai mult decât atât, acest produs se poate folosi și acasă, dacă nu vrei să petreci prea mult timp în fața oglinzii.

            Bucură-te de un păr strălucitor cu Londa Professional!

Polish It Cream: 49 lei

Satin On Serum: 31 lei

Spark Up Spray: 43 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *