Noutati

Detox stilistic de primavara

Astazi, de la ora 18.45, clientele centrului comercial Bucuresti Ball, sunt invitate sa isi reimprospateze garderoba! Cum sa faca asta le va arata Irina Markovits, consultant de stil si fondatoarea blogului StyleDiary.ro, in cadrul workshop-ului „Style Detox”. Participarea la workshop este gratuita, pe baza de inscriere.

Nu te lasa inima sa te desparti de niste sandale sexy, cu toc de 12 centimetri, desi sunt cu jumatate de numar mai mici? Te uiti cu nostalgie la rochia cu paiete purtata ultima data la Revelionul din 2012, patata in aceeasi noapte cu sampanie si ruj, desi nu o vei imbraca prea curând?  Ai decis “Nu am cu ce sa ma imbrac!”, desi dulapul a devenit neincapator pentru garderoba care se extinde continuu?

In acest caz, avem vesti bune pentru tine! In luna dedicata sexului frumos, primul centru comercial modern din România te surprinde cu un workshop gratuit ce propune un detox stilistic de primavara. Prin acest proces de reimprospatare a look-ului te va ghida nimeni alta decât Irina Markovits, consultant de stil si fondatoarea blogului StyleDiary.ro. Ea iti va propune o strategie de evaluare a garderobei in opt pasi, dar iti va arata si cum, si ce sa scoti din dulap pentru a-l reorganiza apoi.

Totodata, participând la workshop-ul de astazi, vei beneficia si de un exercitiu practic pentru acasa, ca sa iti porti intreaga garderoba in urmatoarele cinci – sase saptamâni, invatând sa asortezi si sa combini diferite articole. In plus, Irina Markovits te va ajuta sa alcatuiesti lista de shopping pentru primavara, in functie de piese-cheie din tendinte, culori-vedeta ale sezonului si cele mai recente trenduri in materie de accesorii. Consultantul de stil iti va raspunde la toate intrebarile, in cadrul unei sesiuni de Q&A ce va incheia workshop-ul.

Si vestile bune nu se opresc aici! 30 de locuri gratuite sunt disponibile la detoxul stilistic de primavara marca Irina Markovits. Tot ce trebuie sa faci e sa te inscrii la office@bucurestimall.com.ro, ca sa te bucuri de o experienta de fashion inedita.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *