Moda, Noutati

Descoperă noua colecție PARFOIS 2020

Parfois, brandul portughez devenit faimos pentru modelele de genti cu design chic și accesorii fashion, aduce în 2020 o colecție toamnă-iarnă completă, cu ținute confortabile, piese boeme din denim și accesorii stylish.

Noua colecție Parfois este disponibilă online în exclusivitate pe Solmar Shop și acoperă toate categoriile fashion: de la genți, accesorii și bijuterii, până la haine și încălțăminte cu design aparte.

Tendintele prezente în această colecție prezintă perfect ideea de a fi, într-un fel, expus și, în același timp, confortabil. De la street style și cele mai apreciate look-uri de pe Instagram, la culori vibrante, combinarea accesoriilor și materiale mai puțin obișnuite, Parfois a reușit sa aducă împreună surse de inspirație diferite.

Ținute office sport inspirate de moda urbană

Sursele de inspirație pentru ținutele office sport sunt libertatea și confortul pe care le transmit look-urile street style și stilul urban. Scopul este de a crea un mix autentic de piese vestimentare care să reprezinte starea ta de spirit și atitudinea pe care vrei să o transmiți, dar care să fie potrivite și într-un mediu de lucru.

Stacking – combină mai multe accesorii și creează un styling aparte

Se poarta aglomerarea de inele, brățări, clame sau lanțuri pentru a scoate în evidență ținutele de toamnă iarnă. Având în vedere acest concept, colecția de accesorii este compusă din diferite seturi de cercei, brățări, inele și coliere cu detalii colorate și strălucitoare. Acestea se pot îmbina perfect pentru a crea un look nou și original.

Look-uri realizate cu mixul denim și suede (pielea de căprioară)

Piesele din denim precum blugii sau cămășile contrastează cu textura moale a accesoriilor din piele de căprioară. O combinație care creează un echilibru între stilul urban și detaliile boeme inspirate din anii ‘70.

Culori vibrante și cele care duc duc spre zona urbană

Auriul este culoarea vedetă în ceea ce privește accesoriile. Culorile vibrante precum fucsia, violet, verde sau galben se regăsesc în ținutele office sau în combinație cu acestea. Un mix de maro, pământiu, bej, gri muștar sau kaki, cu accentele clasicelor nonculori alb și negru, fac ca această colecție să fie ușor de combinat și asortat.

Parfois, prezent în România prin Solmar-Shop.ro

Pentru a vedea toate piesele vestimentare prezente în noua colecție toamnă iarnă Parfois, viziteaza site-ul Solmar Shop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *