Noutati

Descopera energia parului care renaste cu System Professional

Professionals Brands lanseaza System Professional, singurul brand care ofera o experienta unica a ingrijirii parului prin ultra-personalizare. Este pentru prima data cand ingrijirea parului se autodepaseste, ajunge dincolo de imaginatie printr-o noua paradigma de consultanta si diagnoza.

Oamenii de stiinta au descoperit ca parul fiecarei persoane are un profil unic de energie, care determina elasticitatea, starea de sanatate si manevrabilitatea, felul in care raspunde la dorintele fiecaruia dintre noi. Aceasta “amprenta” energetica personala este definita de continutul de lipide din fibra capilara. Lipidele, desi reprezinta 4% din compozitia firului de par, au un rol primordial si o influenta activa in energia parului, ce nu pot fi preluate de niciun alt substitut. Lipidele din par au rolul de a conecta si sigila “caramizile” de cheratina din interiorul fibrei, asigurand si mentinand integritatea cuticulei si flexibilitatea coafurii.

Formula System Professional contine EnergyCode™ Complex, tehnologie creata pentru o ultra-personalizare, in jurul careia a fost dezvoltat sistemul. Ingredientele speciale din formula restabilesc echilibrul natural de lipide din firul de par, astfel incat parul sa renasca, sa se simta vizibil mai sanatos si mai usor de coafat. Prin diagnoza specializata si consultanta System Professional, expertul in ingrijire iti prescrie reteta ta unica de ingrijire, EnergyCode-ul tau, astfel incat tratamentul personalizat sa iti transforme cu adevarat energia parului.

Fiecare ritual de ingrijire in salon incepe cu diagnoza si consultanta pentru a identifica profilul unic de ingrijire de care are nevoie parul tau. In urma acestei analize, expertul System Professional te va rasfata cu unul dintre cele 4 tipuri de tratamente, alegandu-l pe cel potrivit pentru nevoile si dorintele tale.

Tratamentele luxuriante System Professional au fost dezvoltate pentru a oferi solutii stiintifice pentru toate tipurile de par, iar in functie de gama selectata au diferite intensitati si timpi de actionare adecvati. Fiecare tratament este customizat conform energycode-ului personal, fiind ales din paleta de peste 174 de milioane de posibile combinatii. Astfel, suntem siguri ca tratamentul ales re-energizeaza parul si scalpul.

Colectia de produse System Professional este organizata plecand de la patru elemente fundamentale: Derma, Fibra, Forma si Extra. Aceste elemente corespund pasilor de consultanta din procesul de identificare a energycode-ului personal. Totul incepe – cum este firesc – cu scalpul (Derma), apoi se analizeaza structura parului (Fibra) si la final textura si cuticula (Forma). In plus, expertul System Professional iti propune produse de maxima performanta pentru a obtine rezultate memorabile (Extra).

 

ENERGYCODETM

PESTE 174 DE MILIOANE DE COMBINATII UNICE. CARE ESTE ENERGYCODE-UL TAU?

Pentru ingrijirea parului acasa, intre doua vizite la salon, expertul System Professional iti propune produsele care completeaza tratamentul in salon, descoperite in urma diagnozei si consultantei. Astfel, te vei bucura mult timp de rezultatele personalizate obtinute in salon, pentru a-ti re-energiza parul si scalpul.

Cum poate fi identificat un par cu o energie renascuta? „Parul cu un nivel de energie potrivit este receptiv la styling, este usor de manevrat si straluceste. Nu este obosit, nici moale sau plictisitor. Este plin de viata, de tinerete si vitalitate”, spune Arabella Zadic, Brand Ambasador System Professional Romania.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *