Noutati

Descoperă colecția de espressoare Tchibo Cafissimo mini Pastel Edition, Made in Heaven!

În ultimii ani, culorile pastelate au dictat tendințele în industriile creative, mai ales în design interior și vestimentar. Sunt acele nuanțe care ne dau o stare de bine și ne îmbie într-o lume de basm caldă și primitoare.

Pentru astfel de momente relaxante în pauzele de cafea, Tchibo lansează colecția de espressoare Cafissimo mini Pastel Edition, pe bază de capsule. Cele patru nuanțe pastelate: Misty Blue, Charming Coral, Frosted Green și Poetry Purple se mulează tuturor stilurilor, aducând o pată de culoare în orice încăpere.

Misty Blue are culoarea cerului într-o zi de primăvară care îți încântă privirea. Se potrivește perfect în spațiile luminoase – bucătărie, sufragerie, birou – pentru sinergia și relaxarea simțurilor.

Aparatul de cafea Charming Coral aduce o pată de culoare în orice cameră este amplasat. Așa cum îi spune și numele, este o nuanță care creează o atmosferă jovială numai bună pentru savurarea cafelei. Se asortează cu nuanțele închise și deshise, și poate fi accesorizat cu cești, farfurii, pahare transparente, nude sau corai.

Dacă îți place natura și iubești verdele, Frosted Green este pentru tine. Aduce un suflu fresh în orice spațiu și îți face zilele de toamnă și iarnă mai frumoase.

Poetry Purple este o adevărată desfătare pentru iubitoarele de mov. Poate fi amplasat în spații luminoase, mari sau mici, unde predomină albul. Este o nuanță care iese în evidență și te invită într-o lume de basm, la o cească de cafea aburindă.

Colecția Tchibo Cafissimo mini Pastel Edition este pentru pasionații de cafea mereu în pas cu tendințele, pentru persoanele inovatoare, iubitoare de frumos, și pentru cei care caută soluții rapide de pregătire a băuturii preferate. Designul minimalist completează cu succes experiența savuroasă a cafelei, desăvârșind-o cu plăcerea de a folosi un aparat mic, colorat și ușor de utilizat.

Pe lângă partea de design, espressoarele Tchibo Cafissimo mini Pastel Edition excelează și la partea tehnică. Acestea au un sistem patentat de infuzare cu trei trepte de presiune pentru o ceașcă desăvârșită de espresso, caffè crema, cafea filtru sau ceai, printr-o simplă apăsare de buton. De asemenea, aparatele sunt prevăzute cu programare individuală a cantității de apă pentru reglarea tăriei cafelei.

În portofoliul Tchibo se găsesc 16 sortimente diferite de cafea, ediţii limitate, precum şi 3 sortimente de ceaiuri cu diferite arome.

Noile espressoare Tchibo Cafissimo mini Pastel Edition pot fi instalate în aproape orice spațiu din bucătărie, sufragerie, birou, având dimensiunile economice de 18 x 30 x 22 cm (Lungime x adâncime x înălţime). Acestea se găsesc pe piață în lanțurile mari de magazine din țară.

Mai multe detalii despre Tchibo Cafissimo mini Pastel Edition găsiți pe pagina de www.tchibocafissimo.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *