Noutati

Descopera cel mai bland serviciu de colorare cu formula fara amoniac!

Londa Professional lanseaza Vopseaua DEMI-PERMANENTA FARA AMONIAC. Un produs inovator, care actioneaza pe baza tehnologiei Microsfere Vitaflection, pentru a obtine pana la 50% acoperire si durata de pana la 24 de spalari.

Azi, Vopseaua Demi-Permanenta fara Amoniac de la Londa Professional inseamna 42 de nuante in opt familii de culori diferite. Cu ajutorul lor, se pot obtine rezultate stralucitoare formidabile (cu pana la 50% mai multa stralucire comparativ cu parul netratat). Acesta asigura deopotriva nuante vibrante si ingrijire completa pentru podoaba capilara. Inovatiile in materie de colorare merg mana in mana cu cele pentru ingrijire.

Pe baza de ceara naturala si keratina, Extra Rich Color Creme ofera parului un aspect mai tanar, natural. Are  un parfum delicat, cu arome de flori exotice si fructe proaspete.

Secretul noului produs sta in Tehnologia Microsfere Vitaflection. Aceasta sigileaza culoarea, ofera nuante vibrante, uniforme si de lunga durata. In plus, parul capata un luciu satinat, este matasos, usor de pieptanat.

Bucura-te de o culoare vibranta si ingrijire completa pentru par cu noua Vopsea DEMI -PERMANENTA FARA AMONIAC de la Londa Professional.

 

Pret serviciu salon: 150 ron

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *