Sanatate

Derma – Balance, solutii inovatoare pentru scalpul sensibil

Oamenii de stiinta System Professional  au descoperit ca parul fiecarei persoane are un profil unic de energie, care ii determina elasticitatea si sensibilitatea. Din dorinta de a controla orice dezechilibru al scalpului, acestia au creat linia DERMA – BALANCE.

Parul cade si se subtiaza pe zi ce trece. Scalpul devine tensionat, se descuameaza usor si se inroseste.  Acestea sunt cele mai importante momente in care produsele gamei DERMA – BALANCE  trebuie sa intervina.  Samponul va ingriji scalpul deja sensibil, Masca ii va oferi ingrijire intensa, Energy Serum va fortifia intens parul, ancorand radacinile, iar Lotiunea ii va oferi ingrijire instant.

Ce face scalpul atat de sensibil? Bariera sa protectoare este mai expusa la influentele externe. Din acest motiv, el este in masura sa-si exercite rolul de aparare. Factorii nocivi precum caldura, frigul sau substantele chimice, sunt predispusi sa incalce bariera sa protectoare, penetrand pielea. Scalpul reactioneaza, prezentand inflamatii, roseata, mancarimi si tensiune.

Cu ajutorul Complexului exclusiv DERMACALM, gama SYSTEM PROFESSIONAL DERMA – BALANCE relaxeaza scalpul si ajuta la refacerea barierei sale protectoare.

Fiecare produs are o formula usoara, ajuta la mentinerea barierei protectoare acide a pielii si nu contine coloranti.

 

Pret:

 

Balance Shampoo – 96 lei

Balance Mask – 177 lei

Energy Serum – 315 lei

Balance Lotion – 133 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *